Machtig personage arriveert in eerste clip 'The Wheel of Time'

Machtig personage in clip 'The Wheel of Time'

Prime Video komt volgende maanden met de nieuwe fantasyserie The Wheel of Time.

Bram de Groot, 9 oktober 2021 14:19

Amazon Prime Video werkte al even aan de verfilming van The Wheel of Time a.k.a. Het Rad des Tijds van schrijver James Oliver Rigney, Jr. onder het pseudoniem Robert Jordan. Nu heeft de streamingdienst de eerste clip uit een van hun grote nieuwe series online gezet.
Nu komt de aftrap van de prijzige fantasyserie dichterbij en dat heeft Amazon Prime Video doen besluiten om een eerste clip online te zetten met de titel Winespring Inn. Hierin zien we twee belangrijke personage verschijnen.

Clip met Rosamund Pike
Hieronder zie je de clip waarin de personages krachtige Moraine (Rosamund Pike) en haar compagnon Lan Mondragoran (Daniel Henney) arriveren in een gelegenheid in het dorpje Two Rivers.

In de clip zie je onder meer ook Josha Stradowski als Rand al’Thor, Madeleine Madden als Egwene al’Vere, Marcus Rutherford als Perrin Aybara, en Zoë Robins als Nynaeve al’Meara.


Het verhaal speelt zich af in een uitgestrekte, epische wereld waar magie bestaat waar alleen bepaalde vrouwen toegang toe hebben. Het verhaal volgt Moiraine (Pike), een lid van de ongelooflijk krachtige, volledig vrouwelijke organisatie genaamd de Aes Sedai, terwijl ze arriveert in het kleine stadje Two Rivers. Daar begint ze aan een gevaarlijke, wereldse reis met vijf jonge mannen en vrouwen, van wie er een de Herrezen Draak zal zijn die de mensheid zal redden of vernietigen.Bron: Amazon Prime Video

Lees meer over: The Wheel of Time, Het Rad des Tijds, Rosamund Pike, Josha Stradowski, Marcus Rutherford, Zoe Robins, Barney Harris, Madeleine Madden, Amazon Prime Video

Populair nieuws