Ragnar gaat belangrijk zijn voor 'Vikings: Valhalla' en wel zo

Ragnar gaat belangrijk zijn voor Vikings: Valhalla

De serie Vikings: Valhalla heeft zeker plek voor Ragnar en wel op deze manier.

Jim Pedd, 12 oktober 2021 om 19:17

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vikings: Valhalla is het vervolg op Vikings. En hoewel Ragnar Lothbrok dood ging in de 'hoofdserie', zal hij belangrijk blijven in Vikings: Valhalla.
We leerden Ragnar en zijn maten in 2013 in de serie Vikings kennen. De serie begon als miniserie, maar kreeg uiteindelijk zes seizoenen, om in december 2020 tot een einde te komen.

Vikings: Valhalla
Vikings volgde oorspronkelijk de reizen en roofovervallen van Ragnar Lothbrok, een legendarische Noorse figuur. Ragnar leidde de eerste vier seizoenen, waarna de focus op zijn zoons kwam te liggen.

Deze vervolgserie zal draaien om de nadagen van de Vikingen en hun tijd. We krijgen dus onder meer de rivaliteiten rond de Engelse troon te zien, de reizen van Leif Erikson over de Atlantische Oceaan en de strijd die onderling tussen hen woedde.

Hoewel Ragnar niet meer leeft als Vikings: Valhalla begint, heeft de serie hoe dan ook veel te danken aan de man die gespeeld wordt door acteur Travis Fimmel. Valhalla zal vooral draaien om zijn nalatenschap.

Ragnar is in de franchise van Michael Hirst verantwoordelijk voor het plegen van de roofovervallen in verschillende andere landen. En dat nalatenschap gaan we duidelijk te zien krijgen. Je kunt Vikings streamen op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Vikings Valhalla, Vikings, Ragnar Lothbrok, Travis Fimmel

Populair nieuws