Nieuwe serie 'Chucky' bijna flink verpest

Nieuwe serie 'Chucky' bijna flink verpest

Child's Play uit 2019 had zomaar roet in het eten kunnen gooien voor de originele reeks.

Bram de Groot, 10 oktober 2021 08:40

Je zult maar de bedenker zijn van de geliefde en langlopende Child's Play-franchise en moeten constateren dat zonder jouw medewerking en goedkeuren een reboot wordt gemaakt. Het overkwam Don Mancini. Hij sprak erover met ComicBook.com en hij maakte zich zeker zorgen over de film.
"Dat deed ik zeker. Er was geen manier om te weten hoe dat van invloed zou kunnen zijn op wat we al tientallen jaren bij Universal doen. En er waren zorgen over, niet alleen bij mij," aldus Don Mancini. "Het waren ook krachten binnen de studio, zoals hoeveel trek er zal zijn naar dit personage? En als die film een succes was geweest, dan had het onze plannen kunnen schaden. Gelukkig is dat niet gebeurd."

Dankbaarheid en enige wraakgevoelens
"Eerlijk gezegd ben ik op een punt in mijn leven waar op zulke momenten de belangrijkste emoties alleen maar opluchting en dankbaarheid zijn. Het lijkt erop dat mensen het leuk vinden. Heel blij mee. Ik heb geen wraakgevoelens naar de mensen die bij die film betrokken waren. Ze deden hun werk. Al geldt dat niet helemaal voor de producenten," aldus Mancini.

Chucky start op 12 oktober op Syfy en USA Network. Hoe je de serie in Nederland kunt volgen lijkt nog niet bekend.
Bron: comicbook

Lees meer over: Chucky, Childs Play, Don Mancini

Populair nieuws