search
'Legends of Tomorrow' heeft een toffe verrassing voor je
Series / Nieuws

'Legends of Tomorrow' heeft een toffe verrassing voor je

De honderdste aflevering van de serie Legends of Tomorrow belooft wat.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The CW heeft de officiële synopsis onthuld voor wvrdr_error_100 not found, de aankomende aflevering van DC's Legends of Tomorrow die op 27 oktober te zien zal zijn op The CW en een dag later in Nederland op Netflix te streamen is.

Het wordt een belangrijke aflevering, want het is de honderdste van de serie. Deze is geregisseerd door Caity Lotz en brengt Wentworth Miller terug als Captain Cold. En het team moet aan de slag met Gideon (nu een levend persoon), die met hen gestrand is in het Texas van de jaren 1920.

Aflevering honderd
DC's Legends of Tomorrow kwam met de volgende synopsis:

Met Astra Spooner en de nu menselijke Gideon die de Legends proberen te redden, wordt Gideon overweldigd door haar nieuwe menselijke keuzes, waardoor ze terecht komt in een soort catatonische staat. Astra en Spooner combineren hun krachten om Gideon's mindscape te betreden en ontdekken dat een virus probeert alle herinneringen van Gideon uit te wissen. Ze handelen snel en moeten het virus uitschakelen voordat het te laat is. Ondertussen moeten de Legends het opnemen tegen een machtige nieuwe vijand.

Je kunt DC's Legends of Tomorrow in Nederland op Netflix streamen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen