Eerste trailer 'Outlander' seizoen 6 is aangrijpend

Eerste beelden uit 'Outlander' seizoen 6!

De eerste trailer voor het zesde seizoen van Outlander kun je hieronder zien.

Bram de Groot, 10 oktober 2021 om 23:46

De Amerikaans-Britse serie Outlander, gebaseerd op de boeken van schrijver Diana Gabaldon, krijgt in 2022 een kort zesde seizoen. Er verschijnen namelijk slechts acht afleveringen, maar die zullen de tijd doden tot de komst van een uitgebreid zevende seizoen.
Nu hebben we de eerste trailer voor Outlander, die serie van de Amerikaanse zender Starz, die in 2014 debuteerde met het eerste seizoen.

Eerste trailer Outlander Seizoen 6
"Welcome back to the Ridge," valt er op YouTube te lezen bij de teaser van één minuut. We zien in het eerste gelijk de gezichten van Caitríona Balfe als Claire Beauchamp Randall/Fraser en Sam Heughan als James "Jamie" MacKenzie Fraser.


Het nieuwe seizoen moet begin 2022 op Starz verschijnen en in Nederland verschijnt deze op Netflix. De eerste vijf seizoenen vind je dan ook terug op de streamingdienst.

De serie laat de epische reis van de getrouwde WOII verpleegster Claire Randall zien, die per ongeluk terug in de tijd gaat naar het jaar 1743. Door omstandigheden wordt ze gedwongen te trouwen met de vogelvrij verklaarde Highlander, Jamie Fraser. Ze wordt verliefd op hem en ziet zichzelf verscheurd tussen twee mannen in totaal verschillende tijdperiodes.Bron: Starz

Lees meer over: Outlander, 2020, Caitriona Balfe, Sam Heughan, Ed Speleers, Seizoen 5, Starz

Informatie over de serie: Outlander

Populair nieuws