search
Vette actietrailer voor 'Hanna' van Prime Video
Series / Trailer

Vette actietrailer voor 'Hanna' van Prime Video

Check hier de eerste beelden van de serie Hanna seizoen 3 van Prime Video.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Direct na het New York Comic-Con panel, liet Prime Video weten dat het derde seizoen van actie-thriller Hanna op 24 november van start gaat op de streamingdienst. En dat niet alleen: er is nu ook een nieuwe trailer!

Uitvoerend producent Tom Coan vertelde tijdens het panel: "de reis wordt groter en beter dan eerder. Alles leeft nu op een hoger volume dit jaar en het wordt opwindend voor het publiek om het volgende hoofdstuk in de franchise te zien."

Hanna seizoen 3
"We hadden twee bedoelingen met deze serie: we willen hem verfijnder en dynamischer maken. Dat stond centraal in alles wat we opgebouwd hebben. We probeerden alles zo opwindend als maar kan te maken", concludeerde Coan.

Het derde seizoen draait wederom om Hanna, een buitengewone jonge vrouw die gemaakt is door de sinistere organisatie Utrax en getraind is om een moordenares te worden.

Hanna probeert Utrax van binnenuit te vernietigen en doet dat met behulp van haar vroegere aartsvijand, voormalig CIA-agent Marissa Wiegler. Samen hebben ze de belangrijke Utrax-agent John Carmichael weten over te halen hun missie te steunen. Maar haar mede-moordenaars Sandy en Jules en nieuwe vijanden vermoeden dat Hanna iets van plan is. En dat leidt tot problemen!

Hieronder de trailer van Hanna van Prime Video:





Aanbevolen artikelen