'Supergirl'-ster gaat dit niet missen aan haar hoofdrol

'Supergirl'-ster gaat dit niet missen aan haar rol

Melissa Benoist is bijna klaar met Supergirl en gaat echt niet alles van de serie missen.

Jim Pedd, 11 oktober 2021 om 07:17

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Op 9 november eindigt The CW's Supergirl na zes seizoenen. De opnames van de Arrowverse-serie werden in augustus afgerond, en tijdens een interview gaf actrice Melissa Benoist toe dat ze niet alles gaat missen aan de rol en het personage.
Benoist mist natuurlijk de cast en de crew, vertelde ze tijdens een interview met Jimmy Kimmel. Maar: "Ik moet zeggen dat ik niet zeker weet of ik het vliegen ga missen. Dat deed altijd zoveel pijn."

Oude technieken
Benoist denkt dat de techniek die gebruikt wordt om vliegen te simuleren in al die decennia niet veranderd is. Dat terwijl je zou denken van wel.

"Ik denk het niet. Iemand vertelde mij dat het ongeveer net zo werkt als toen Christopher Reeve het deed. Met draden en een harnas dat een beetje voelt als een luier. En dan moet je in die pose hangen," ging ze verder.

Kimmel vroeg de actrice ook of ze haar Supergirl-kostuum mocht houden. Opmerkelijk genoeg mocht ze dat niet vertellen. Wel gaf ze toe de afgelopen jaren heel wat dinosaurus-figuurtjes meegenomen te hebben van de set.

Supergirl is op Netflix te streamen.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Supergirl, Arrowverse, The CW, Melissa Benoist

Informatie over de serie: Supergirl

Populair nieuws