Nieuwe 'Star Trek'-serie onthult eerste beelden

Nieuwe 'Star Trek'-serie onthult eerste beelden

De trailer van Star Trek: The Center Seat is nu al te zien en ziet er tof uit.

Jim Pedd, 11 oktober 2021 08:34

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Nacelle Company heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de aankomende Star Trek-docuserie The Center Seat: 55 Years of Star Trek. Die krijgt acht afleveringen en wordt een miniserie die op History debuteert in de loop van maart.
De serie is geregisseerd door Brian Volk-Weiss, die ook 50 Years of Star Trek regisseerde. Dat was een 85 minuten durende documentaire en special die History Channel in 2016 liet zien. De nieuwe documentaire duikt in de geschiedenis van Star Trek en de bemoeienis van Lucille Ball met de serie in haar studio Desilu.

55ste verjaardag
"Deze serie debuteert in de herfst, precies op tijd voor de 55ste verjaardag van Star Trek. Elke aflevering draait om een ander hoofdstuk in de baanbrekende geschiedenis van het programma, van het moment dat deze bedacht werd bij het legendarische productiebedrijf Desilu van Lucille Ball, tot de latere iteraties Deep Space Nine en Voyager", lezen we in de aankondiging.

"Interviews met cast, crew en experts onthullen nooit eerder gehoorde verhalen van achter de schermen en bieden nieuwe inzichten. Geen steen wordt niet omgedraaid, waaronder minder bekende aspecten van de franchise zoals The Animated Series en Phase II. Star Trek is de meest iconische science fiction franchise van televisie ooit en blijft populairder dan ooit."

The Center Seat: 55 Years of Star Trek duikt in het begin, waar de serie vervolgens heen ging en hoe het er nu voorstaat. Hieronder de trailer:

Bron: ComicBook

Lees meer over: Star Trek, The Center Seat, Documentaire

Populair nieuws