Is 'Peacemaker' een prequel op 'The Suicide Squad'?

Is 'Peacemaker' een prequel op 'The Suicide Squad'

James Gunn heeft een antwoord op die vraag horen we vandaag, want hij geeft 'm!

Jim Pedd, 12 oktober 2021 om 11:12

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

James Gunn brengt ons in januari de serie Peacemaker. Die komt dan op streamingdienst HBO Max te staan en speelt zich af in het DC Extended Universe.
De serie Peacemaker borduurt voort op de film The Suicide Squad van Gunn. Maar de vraag die nog duidelijk stond, is of de serie een vervolg of een prequel is. Gunn geeft op sociale media antwoord op die vraag.

Een vervolg!
Een fan vroeg of er ooit een goede prequel was gemaakt. Waarop Gunn een rits van goede prequels deelde, waaronder Beter Call Saul, sommige seizoenen van Smallville en ook de film X-Men: First Class.

Daarop reageerde weer iemand anders met de opmerking dat Peacemaker misschien wel in die categorie zou kunnen vallen. Waarop Gunn dat even recht zette: Peacemaker is een vervolg, geen prequel.

De serie debuteert in januari op HBO Max. Naast John Cena in de hoofdrol zien we ook Jennifer Holland als Emilia Harcourt en Steve Agee als John Economos, in rollen die ze eerder in The Suicide Squad speelden. Ze worden vergezeld door Danielle Brooks als Leota Adebayo, Robert Patrick als Auggie Smith, Chris Conrad als Vigilante, Christopher Heyerdahl als CaptainLocke, Chukwudi Iwuji als Clemson Murn, Lochlyn Munro als Larry Fitzgibbon en Annie Chang als Sophie Song.


Bron: ComicBook

Lees meer over: Peacemaker, DC, HBO Max, James Gunn, John Cena

Populair nieuws