'Star Trek: Discovery' verandert zijn aliens maar waarom

'Star Trek: Discovery' verandert zijn aliens

De serie Star Trek: Discovery doet het weer anders dan andere Trek-series.

Jim Pedd, 12 oktober 2021 19:58

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De release van Star Trek: Discovery komt er snel aan. Op 18 november gaat het vierde seizoen van start, hier in Nederland op Netflix.
De serie bracht in het derde seizoen al een aantal fanfavoriete buitenaardse wezens terug. En seizoen 4 heeft een personage met zowel Cardassian, Bajoran en menselijke oorsprong. En heeft een opvallend design.

Andere designs
Het nieuwe seizoen van de serie geeft buitenaardse wezens een andere look. Zo speelt Chelah Horsdal dus de nieuwe Federation President, een persoon met heel gemixte oorsprong. En de Ferengi hebben voor het eerst een nieuw ontwerp gekregen.

Zo zien we hem kleiner zijn dan normaal, meer oranje huid en gigantische oorlellen. Tijdens het New York Comic-Con panel vertelde uitvoerend producent Michelle Paradise dat men dit bewust deed.

"We zoeken altijd naar manieren, nu we zo ver vooruit zijn gegaan, voor soorten die we kunnen laten zien. Hoe we die wat kunnen veranderen. We hebben daar een boel van laten zien in seizoen 3. De Andorians zijn anders dan je had verwacht, de Orions, en wat dan ook. En dat zetten we voort in het vierde seizoen van de serie."

In Nederland kan je Star Trek: Discovery streamen op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Star Trek, Star Trek Discovery, Paramount Plus, Sonequa Martin Green

Populair nieuws