'NCIS' lost decennia oud mysterie op

'NCIS' lost decennia oud mysterie op

De serie NCIS laat eindelijk iets zien wat we nog niet eerder te zien kregen.

Jim Pedd, 13 oktober 2021 om 10:26

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Afgelopen aflevering van NCIS markeerde het einde van een tijdperk. De meest bekeken dramaserie nam namelijk afscheid van Mark Harmon als fulltime acteur in de franchise. En er gebeurde nog iets speciaals.
We kwamen er namelijk voor het eerst in de franchise achter hoe Gibbs zijn boten uit de kelder haalt. Dat leerden we toen FBI-agent Parker Alden op zoek ging naar de vermiste Gibbs in zijn thuis.

Boten eruit halen
Terwijl Alden zijn zaklamp rond de kelder van Gibbs' schijnt, zien we dat de vierde muur - eentje van baksteen, die we nooit gezien hebben - een groot bootvormig gat heeft.

Gibbs blijkt de muur dus elke keer kapot te slaan op het moment dat hij een boot eruit moet halen. En hij bouwt hem vervolgens ook weer netjes op. De afgelopen jaren vroegen heel wat NCIS-personages zich af hoe GIbbs zijn boten uit zijn kelder weg kreeg.

De grap kwam vaak terug. En deze laatste aflevering van Mark Harmon werd het raadsel dus opgelost, nadat Gibbs eerder al grapte met Torres over de manier waarop hij dit doet: "beweegbare muren, pulley-systemen, het huis heeft een tunnel naar de kust".

Maar nee, de oplossing is dus een stuk... platter.
Bron: TVLine

Lees meer over: NCIS, Gibbs, Mark Harmon

Informatie over de serie: NCIS

Populair nieuws