'The Flash' onthult z'n nieuwe superslechterik

'The Flash' onthult z'n nieuwe superslechterik

Deze eerste foto toont de grote schurk van The Flash, Armageddon.

Jim Pedd, 13 oktober 2021 om 11:41

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The CW heeft een officiële foto vrijgegeven van de aankomende The Flash-crossover Armageddon. Op de foto zie je Despero, gespeeld door acteur Tony Curran.
Hij ziet er behoorlijk menselijk uit hier, waarmee hij geen roze, vinhoofdige look heeft zoals in de comics. Wellicht komt dat nog wel. Hoe dan ook krijgt de Aarde te maken met een invasie van buitenaardse wezens, aangevoerd door die Despero.

De eerste foto
Volgens showrunner Eric Wallace is de foto van het moment waarop we leren over de "buitenaardse oorsprong van Despero, waar ik zo gefascineerd door ben."

"[Curran] heeft een grote speech in die scène. Ik verklap geen spoilers, maar het is een behoorlijk intens moment in zijn relatie met The Flash. Je ziet in de afleveringen dat hij Flash op verschillende manieren op de proef stelt. Dit is een van die momenten. Dat maakt hem zo belangrijk. Ik denk dat het publiek iets nieuws over Despero gaat leren dat ze nooit wist, omdat we onze eigen mythologie hebben voor het personage."

Hoewel het erop lijkt dat Despero in zijn traditionele vorm te zien zal zijn, stelt Wallace dat "je ogen je soms bedriegen". Wellicht dat hij hier zijn krachtige psychische gaven gebruikt. Die heeft hij in de comics ook.Je kunt The Flash zien op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Flash, armageddon, The CW, Arrowverse

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws