Opvallende terugkeer in 'The Mandalorian' seizoen 3

Opvallende terugkeer in 'The Mandalorian'

Greef Karga keert terug in de serie The Mandalorian en dat is mooi nieuws.

Jim Pedd, 14 oktober 2021 om 07:59

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie The Mandalorian bleek snel een wereldwijd fenomeen en hielp streamingdienst Disney+ echt op de kaart te zetten.
We kennen de serie vooral om zijn grote ensemble. Een van de hoofdrolspelers was Greef Karga, gespeeld door acteur Carl Weathers. Hij bevestigt nu dat de serie bezig is met de opnames van zijn aankomende derde seizoen. En dat hij terug is als acteur en als regisseur.

The Mandalorian seizoen 3
Weathers plaatste op Twitter een bericht waarin we lezen dat de opnames van seizoen 3 voor hem op woensdag beginnen. En dat "Greef Karga terug keert op Disney+."

Dat hij weer terug is, is goed nieuws. "Carl had helemaal niet in de hele serie moeten zitten. Carl zat in aflevering 1 en werd er na aflevering 3 uitgeschreven," aldus bedenker Jon Favreau van de serie.

"Dat was het. Het was de bedoeling dat hij volledig in kostuum zou gaan en een ander ras zou spelen. Maar we besloten het uiteindelijk anders te doen. Het was alsof we hem een gunst verleenden. Ik zei: 'okay, doe eens iets hiervan', en dat deed hij."

Seizoen 3 van The Mandalorian brengt onder meer Pedro Pascal terug als Din Djarin, evenals Katee Sackhoff als Bo-Katan Kryze en Giancarlo Esposito als Moff Gideon.De eerste twee seizoenen van The Mandalorian zijn op Disney+ te streamen.
Lees meer over: The Mandalorian, Greef Karga, Carl Weathers, Disney Plus

Populair nieuws