'Obi-Wan Kenobi' was intimiderend voor deze hoofdrolspeler

'Obi-Wan Kenobi' was intimiderend

Het is niet niks om in een Star Wars-serie te spelen volgens een van de acteurs.

Jim Pedd, 14 oktober 2021 08:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Sinds het tweede seizoen van The Mandalorian te zien was op Disney+, is er geen live-action Star Wars-serie meer geweest op de streamingdienst.
Gelukkig heeft Lucasfilm heel wat nieuws in de maak voor de komende paar jaren. Een van de hoogst geanticipeerde projecten is een serie rond het geliefde personage Obi-Wan Kenobi. Ewan McGregor keert terug als de geliefde Jedi en wordt vergezeld door wat andere bekende acteurs, waaronder Kumail Nanjiani. En die vertelt over zijn ervaringen.

Opvallend werk
Tijdens een interview met Rolling Stone vertelde de acteur dat het heel vreemd voelde om een rol in de Star Wars-serie te spelen.

"Ik realiseerde mij dat ik sprak met Obi-Wan Kenobi. En dat mijn personage zich door hem geïntimideerd zou moeten voelen. Ik voelde mij dat ook. Ik bedoel, je weet dat het fucking Obi-Wan is, dus wat doe je dan?"

Verder vertelde hij dat de serie gebruik maakte van The Volume, waardoor sets levensecht zijn en dat met een stel schermen. "Het eerste materiaal dat we opnamen, was Star Wars buiten de ramen, met aliens die rondliepen en ruimteschepen overal rond vlogen."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Star Wars, Obi Wan Kenobi, Disney Plus, Kumail Nanjiani

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws