'The Witcher' onthult vette poster voor seizoen 2

'The Witcher' onthult vette poster voor seizoen 2

Het tweede seizoen van The Witcher komt er snel aan voor Netflix.

Jim Pedd, 14 oktober 2021 om 10:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De release van het tweede seizoen van Netflix's The Witcher komt met rasse schreden naderbij. 17 december, als de serie weer door gaat, ligt dichter om de hoek dan je misschien denkt.
Met nog twee maanden tot de release, is de marketing in volle gang. Vandaag deelt Henry Cavill, die weer te zien is als Geralt of Rivia, op zijn Instagram een nieuwe poster waarop we zijn personage zien.

"Voorbestemd om te beschermen"
De nieuwe poster is van Geralt, en geeft weinig weg van het tweede seizoen. Je ziet Geralt in de outfit van het tweede seizoen, die we eerder al voorbij hebben zien komen.

Het ziet ernaar uit dat Geralt zich in Kaer Morhen bevindt, thuis van de School of the Wolf en een belangrijke locatie in het seizoen. Daar wordt Ciri namelijk opgeleid door de Witchers. De tagline: "destined to protect".Het tweede seizoen van The Witcher krijgt acht afleveringen en is vanaf 17 december te zien op Netflix. We zien onder meer hoe Geralt met andere Witchers, waaronder zijn leermeester Vesemir, het jonge meisje Ciri probeert op te leiden.

Je kunt de serie The Witcher streamen op Netflix.
Lees meer over: The Witcher, netflix, henry cavill, laura schmidt hissrich

Populair nieuws