'Squid Game' seizoen 2 gaat gekke dingen doen

'Squid Game' seizoen 2 gaat gekke dingen doen

Het volgende seizoen van Squid Game zou zomaar terug kunnen grijpen op de wensen van de fans.

Bram de Groot, 14 oktober 2021 om 14:21

De serie Squid Game is op dit moment bij het koffiezetautomaat de meest besproken Netflix Original. De kans is dus groot dat ook jij - indien jij niet de aanjager bent - de Zuid-Koreaanse serie een kans geeft.
Netflix onthulde even geleden al dat de serie hoogstwaarschijnlijk uitgroeit tot de best bekeken serie tot op heden op de streamingdienst. Ondanks dat er nog niet besloten is of er een tweede seizoen komt, lijkt bedenker Hwang Dong-hyuk het leuk om ideeën van fans te gaan gebruiken.

"de druk op mij is nu enorm, met zo'n groot publiek dat wacht op seizoen twee. Door al die druk heb ik nog niet besloten of ik nog een seizoen moet doen," aldus de bedenker.

Inspiratie voor Squad Game seizoen 2
"Omdat zoveel mensen van seizoen één hielden en mooie dingen verwachten voor seizoen twee, zijn er overal ter wereld mensen die hun mening geven over waar de show naartoe zou moeten gaan," ziet Dong-hyuk.

"Ik zou echt die ideeën van de fans kunnen gaan krijgen om het volgende seizoen te creëren. Ik denk dat dat is waar ik nu mee worstel. Ik moet het niet alleen zien als een enorme hoeveelheid druk, maar ik moet al deze liefde en steun die ik ontvang als een grote doos met inspiratie zien die ik kan gebruiken voor seizoen twee."

Het eerste seizoen van Squid Game met negen afleveringen staat nu gewoon op Netflix.


In Squad Game accepteren honderden berooide mensen een vreemde uitnodiging om deel te nemen aan een reeks kinderspellen. De prijs is verleidelijk hoog, maar op gevaar van eigen leven. Er zijn rollen voor onder meer Lee Jung-jae, Park Hae-soo, Wi Ha-jun, Oh Young-soo, Jung Ho-yeon, Heo Sung-tae, Kim Joo-ryoung, Tripathi Anupam, You Seong-joo en Lee You-mi.Bron: THR

Lees meer over: Squid Game, Netflix, Hwang Dong hyuk

Populair nieuws