search
Bijzondere nieuwe castleden voor 'The Wheel of Time'
Series / Nieuws

Bijzondere nieuwe castleden voor 'The Wheel of Time'

De serie The Wheel of Time is in november te zien op Prime Video.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er zijn drie nieuwe acteurs toegevoegd aan de cast van Prime Video-serie The Wheel of Time. Ceara Coveney speelt vooral een interessante rol, namelijk hoofdpersoon Elayne Trakand.

De casting werd aangekondigd tijdens het New York Comic-Con panel van The Wheel of Time. Naast Coveney zijn ook Natasha O'Keeffe en Meera Syal toegevoegd aan de cast van het tweede seizoen. Welke rollen die laatste twee gaan spelen is niet bekend gemaakt.

Bekende personages
Coveney is een Britse actrice die te zien is als Elayne. Zij behoort tot de koninklijke familie van Andor, een natie die heel belangrijk wordt naarmate de omvang van de high fantasy-serie groter wordt.

Elayne is de dochter-erfgename of kroonprinses en bouwt een aantal wel heel significante relaties op in de serie. Zo krijgt Elayne een grote band met onder meer Rand en Egwene.

Het is niet duidelijk welke rollen O'Keeffe en Syal gaan spelen in The Wheel of Time, maar beiden worden series regulars. Mogelijk gaat het om de rol van Elayne's moeder Morgase en de Aes Sedai Verin of Alaida.

Op 19 november gaat The Wheel of Time van start op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen