'The Wheel of Time' krijgt wel heel vette soundtrack

The Wheel of Time krijgt wel heel vette soundtrack

De serie The Wheel of Time gaat in november van start op Prime Video.

Jim Pedd, 10 oktober 2021 11:44

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Op 19 november lanceert Prime Video de serie The Wheel of Time. Vandaag is het eerste lied van de soundtrack vrijgegeven, waardoor we meteen een beter idee hebben van wat we kunnen verwachten van het eerste seizoen.
De verfilming van de epische boekenreeks van schrijver Robert Jordan rondde in mei 2021 de opnames van zijn eerste seizoen af. Na een paar trailers en foto's, is vandaag de 'eerste single' vrijgegeven via het Twitter-account van The Wheel of Time.

The Wheel of Time
De muziek klinkt niet-westers en dat lijkt eigenlijk ook wel een beetje op de soundtrack van andere moderne televisieseries die in het fantasygenre zitten, zoals The Witcher en Game of Thrones.

Fans van de boekenreeks zullen ook blij zijn hiermee, want de boeken The Wheel of Time leunen sterk op de Aziatische mythologie.

De hoofdrol in The Wheel of Time wordt gespeeld door Rosamund Pike. Het is de eerste van meerdere grote fantasyseries die Prime Video lanceert. Volgend jaar september kunnen we bijvoorbeeld een Lord of the Rings-serie verwachten van de streamingdienst.

Hieronder kan je de muziek beluisteren:


Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Wheel of Time, Prime Video, Amazon, Robert Jordan

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws