'Jurassic World' gaat snel verder op Netflix

Jurassic World Camp Cretaceous krijgt ook een vierde seizoen, aankomende december al.

Bram de Groot, 16-10-2021 15:45

De wereld van Jurassic Park wordt volgend jaar verrijkt met een nieuwe film, Jurassic World: Dominion. Dit wordt de zesde film in de reeks en de derde in Jurassic World-rebootreeks.
Op Netflix hebben we uiteraard ook nog de animatieserie Jurassic World Camp Cretaceous die in september 2020 startte met het eerste seizoen. Aankomende december volgt al seizoen vier, met vermoedelijk tien nieuwe afleveringen.

Vanaf 3 december terug op Netflix
"Een nieuw eiland wacht in het vierde seizoen van Jurassic World: Camp Cretaceous," valt er te lezen op de Twitter-post voor de animatieserie van Netflix.

Vanaf 3 december vervolgt het avontuur dus op de streamingdienst. Overigens vind je de eerste drie seizoenen van Jurassic World: Kamp Krijtastisch gewoon nog op de streamingdienst.Deze animatieserie volgt een groep van zes kinderen die zijn uitgekozen voor een once-in-a-lifetime ervaring in een nieuw avonturenkamp aan de andere kant van het eiland Isla Nublar. Maar als de dinosauriërs op het eiland uitbreken, komen de jonge kampeerders vast te zitten. Omdat ze de buitenwereld niet kunnen bereiken, worden ze gedwongen het eiland over te steken in de hoop een uitweg te vinden en er levend uit te komen.Bron: twitter

Lees meer over: Jurassic World, Camp Cretaceous, 2020, Kamp Krijtastisch, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix