search
Netflix voegt deze 10 series nieuw toe komende week
Series / Streaming-diensten

Netflix voegt deze 10 series nieuw toe komende week

Het wordt weer een hele prettige week op Netflix als we zo kijken naar al het nieuws.

Het wordt behoorlijk druk op Netflix komende week. Er worden maar liefst tien nieuwe series toegevoegd, waaronder het tweede seizoen van Locke & Key en de complete serie The Office U.S.. We duiken er maar meteen in!

VANAF 21 OKTOBER

Sex, Love & goop: Moedige koppels werken in deze realityserie aan meer seksueel genot en meer intimiteit met de hulp van Gwyneth Paltrow en een team van experts.

Insiders: Twaalf mensen denken dat ze in de laatste ronde van de casting voor een reality show zitten. In werkelijkheid worden ze al stiekem gefilmd, met 100.000 euro op het spel.

Life's a Glitch with Julien Bam: De beroemde influencer Julien Bam en zijn sidekick Joon Kim reizen per ongeluk naar een parallelle dimensie. Samen proberen ze terug te keren naar het gewone leven.

VANAF 22 OKTOBER

Locke & Key (seizoen 2): Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten "“ en geheimen "“ leiden.

Inside Job: Hagedissenmensen? Echt. De maanlanding? Nep. Een vreemd genie en haar disfunctionele collega's hebben een dagtaak aan het beheer van de complotten in de wereld.

The King's Affection: Wanneer de kroonprins wordt vermoord, bestijgt zijn tweelingzus de troon. Ze probeert haar identiteit en gevoelens voor haar eerste echte liefde strikt geheim te houden.

Adventure Beast: Een dappere zoöloog, zijn pittige nichtje en angstige assistent verkennen de wereld en redden wilde beesten in deze educatieve en grappige animatieserie voor volwassenen.

Dynasty (seizoen 4): De Carringtons en Colby's vechten om het zeggenschap over hun fortuin en hun kinderen in deze eigentijdse remake van de klassieke primetime-soap.

More than Blue: The Series: Een romantische serie op basis van de hitfilm uit Taiwan uit 2018.

VANAF 23 OKTOBER

The Office U.S. (seizoen 1-9): Een mockumentary over een groep typische kantoormedewerkers. Hun werkdagen bestaan uit clashes van hun ego's, ongepast gedrag en meer.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen