Duidelijke connectie tussen 'The Walking Dead'-series

Duidelijke connectie 'The Walking Dead'-series

The Walking Dead is duidelijk een universum met een toenemende mate van samenhang.

Jim Pedd, 19 oktober 2021 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie The Walking Dead: World Beyond komt met een personage dat voor het eerst genoemd werd in de serie The Walking Dead. Zo legt AMC dus weer een expliciete connectie tussen verschillende series in de franchise.
In een onderzoeksfaciliteit van de Civic Republic werkt Hope Bennett nu aan een geneesmiddel om de zombie-apocalypse tot een einde te brengen. Dat hoopt men te doen met bepaalde schimmels, die het rottingsproces van de doden zouden moeten versnellen.

Dr. T. Brooks Ellis
In The Walking Dead horen we Eugene Porter praten over een geheime missie die hij zou ondernemen naar Washington D.C., om een wetenschapper te zoeken die zou moeten helpen met het uitroeien van de Walkers.

Het zou gaan om de man Dr. Ellis, de 'slimste man' die Eugene ooit ontmoet had. En de man die zou moeten helpen met het oplossen van de problemen van de wereld.

Hoewel Eugene gelogen had en hij helemaal geen wetenschapper is, blijkt hij een verdomd goede leugenaar. Eentje die Dr. Ellis niet verzonnen heeft, want in The Walking Dead: World Beyond ontmoeten we nu precies die Dr. Ellis.

The Walking Dead: World Beyond is op Prime Video te streamen.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, The Walking Dead World Beyond, AMC

Populair nieuws