search

Ons nieuws van maandag 18 oktober 2021

Netflix voegt deze 10 series nieuw toe komende week
Series / Streaming-diensten

Netflix voegt deze 10 series nieuw toe komende week

Het wordt weer een hele prettige week op Netflix als we zo kijken naar al het nieuws.

Het wordt behoorlijk druk op Netflix komende week. Er worden maar liefst tien nieuwe series toegevoegd, waaronder het tweede seizoen van Locke & Key en de complete serie The Office U.S.. We duiken er maar meteen in!

VANAF 21 OKTOBER

Sex, Love & goop: Moedige koppels werken in deze realityserie aan meer seksueel genot en meer intimiteit met de hulp van Gwyneth Paltrow en een team van experts.

Insiders: Twaalf mensen denken dat ze in de laatste ronde van de casting voor een reality show zitten. In werkelijkheid worden ze al stiekem gefilmd, met 100.000 euro op het spel.

Life's a Glitch with Julien Bam: De beroemde influencer Julien Bam en zijn sidekick Joon Kim reizen per ongeluk naar een parallelle dimensie. Samen proberen ze terug te keren naar het gewone leven.

VANAF 22 OKTOBER

Locke & Key (seizoen 2): Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten "“ en geheimen "“ leiden.

Inside Job: Hagedissenmensen? Echt. De maanlanding? Nep. Een vreemd genie en haar disfunctionele collega's hebben een dagtaak aan het beheer van de complotten in de wereld.

The King's Affection: Wanneer de kroonprins wordt vermoord, bestijgt zijn tweelingzus de troon. Ze probeert haar identiteit en gevoelens voor haar eerste echte liefde strikt geheim te houden.

Adventure Beast: Een dappere zoöloog, zijn pittige nichtje en angstige assistent verkennen de wereld en redden wilde beesten in deze educatieve en grappige animatieserie voor volwassenen.

Dynasty (seizoen 4): De Carringtons en Colby's vechten om het zeggenschap over hun fortuin en hun kinderen in deze eigentijdse remake van de klassieke primetime-soap.

More than Blue: The Series: Een romantische serie op basis van de hitfilm uit Taiwan uit 2018.

VANAF 23 OKTOBER

The Office U.S. (seizoen 1-9): Een mockumentary over een groep typische kantoormedewerkers. Hun werkdagen bestaan uit clashes van hun ego's, ongepast gedrag en meer.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel-baas is héél enthousiast over 'Moon Knight' met Oscar Isaac
Series / Nieuws

Marvel-baas is héél enthousiast over 'Moon Knight' met Oscar Isaac

Moon Knight kan wel eens een van dé series van 2022 worden!

Ergens volgend jaar zal Disney+ Moon Knight streamen, en krijgen we voor het eerst een live-action versie van het mysterieuze Marvel-personage te zien. En als we Oscar Isaac en Kevin Feige moeten geloven, kan dit wel eens een heel bijzondere serie worden.

Isaac zei het volgende over de serie, waarvan de opnames onlangs werden afgerond:

"Regisseurs Mohamed Diab en Justin Benson en Aaron Moorhead waren fantastisch om mee te werken. Ik kon gewoon niet geloven hoe geweldig de samenwerking was en ben dus super enthousiast over de serie. Ik weet niet of het gaat werken, want we hebben behoorlijk wat risico's genomen! Maar zelfs Kevin Feige zei dat hij denkt iets speciaals in handen te hebben."

Een grote uitdaging
Isaac zei eerder dit jaar nog dat zijn rol in de serie de grootste uitdaging van zijn carrière is:

"Ik moet zeggen dat de serie waar ik nu mee bezig ben, Moon Knight, misschien wel het moeilijkste project is waar ik aan mee heb gewerkt. Ik was behoorlijk nerveus, maar het was te gek om te maken."

Marvel heeft nog geen premièredatum voor Moon Knight aangekondigd, maar daar zomaar wel eens heel snel verandering in kunnen komen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ai: Al na één seizoen valt het doek voor prestigieuze serie 'Y: The Last Man' van Disney+
Series / Nieuws

Ai: Al na één seizoen valt het doek voor prestigieuze serie 'Y: The Last Man' van Disney+

Disney+ heeft besloten om niet door te gaan met de serie Y: The Last Man.

Vorige maand ging Y: The Last Man van start op Disney+. Er zijn nog drie afleveringen te gaan bij het eerste seizoen.

De serie werd gemengd ontvangen, met een Rotten Tomatoes critics score van 73 procent en een publieksrating van 70 procent. De serie weet dus niet de aandacht te trekken waar men op hoopte, met gevolgen, want Hulu en FX hebben besloten de serie (die hier op Disney+ te zien is) te cancellen.

Einde verhaal
Nu al valt het doek voor de prestigieuze serie, die een ontwikkelhel van een decennium heeft doorgemaakt. Maar de serie trok niet genoeg kijkers, waarmee het doek dus nu al valt.

"Mijn statement over Y: The Last Man en seizoen 2", begint showrunner Eliza Clark haar statement.

"Ik weet niet of dit lame is of niet, maar Y: The Last Man was het eerste cadeau dat mijn echtgenoot mij ooit gegeven heeft, toen we vrienden waren en samenwerkten", deelde ze. Ze wilde het bronmateriaal eren en heeft haar best gedaan om een zo gender-divers mogelijke wereld te scheppen.

Helaas sloeg dat dus niet aan bij het publiek. Je kunt Y: The Last Man in Nederland streamen op Disney+. Er wordt gezocht naar een plek voor een eventueel tweede seizoen.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Squid Game' gaat een gestoord geldbedrag opleveren voor Netflix
Series / Nieuws

'Squid Game' gaat een gestoord geldbedrag opleveren voor Netflix

De serie Squid Game gaat Netflix echt geen windeieren leggen als we dit zo horen.

Netflix boekt een enorme omzet met de Zuid-Koreaanse survivalserie Squid Game. Naar verluidt gaat de winst uitkomen op bijna 900 miljoen dollar. Dat terwijl de serie voor een 'miezerige' 22 miljoen dollar gemaakt werd.

In de serie volgen we een groep volwassenen die helemaal aan de grond zitten. Zij kunnen meedoen aan een rits kinderspelletjes, maar met dodelijke consequenties voor de verliezers. In ruil voor winst kunnen ze 45,6 miljard won winnen.

Enorm winstgevend
De verrassende hitserie van Netflix leidt tot enorm succes voor gelieerde producten. Zo kleden mensen zich in de groene trainingspakken van de deelnemers, en kopen ze de witte Vans. Verkopen daarvan stegen met 7.800 procent.

Variety stelt nu op basis van gelekte data van Netflix-series, dat de streamingdienst verwacht tegen de 891 miljoen dollar aan 'impact value' te maken.

Dat is het aantal mensen dat zich bij de streamingdienst voegt naar aanleiding van de serie, die hen er dus toe overtuigt om een abonnement te nemen. Daarmee verdient Netflix een kleine 40 keer terug wat men in de serie geïnvesteerd heeft (21,4 miljoen dollar).

Check Squid Game op Netflix!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
WTF: Netflix maakt van 'Sex Education' een horrorserie
Series / Trailer

WTF: Netflix maakt van 'Sex Education' een horrorserie

Netflix spiegelt de hitserie Sex Education af als iets heel anders.

Netflix plaatst iedere dag wel een nieuwe trailer voor een film of serie online, maar er duiken ook regelmatig beste maffe video's van de streamingdienst op. Nu zette Netflix de video Sex Education Recut as a Horror op YouTube.

Bij de video op YouTube valt de tekst "One teenage boy. Many mommy issues. In Sex Education, no one can hear your scream" te lezen en met die tagline wordt duidelijk dat we nu niet naar een trailer voor een komedie serie gaan kijken.

Sex Education als horrorserie
Uiteraard is de serie van Laurie Nunn helemaal geen horrorserie, maar een tiener dramakomedie met namen als Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Alistair Petrie, Mimi Keene en Aimee Lou Wood.

Recent verscheen het derde seizoen van Sex Education op Netflix en er wordt al gewerkt aan seizoen vier.



In Sex Education is zijn moeder sextherapeute en dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
DC-serie 'Pennyworth' krijgt een nieuw thuis voor derde seizoen
Series / Nieuws

DC-serie 'Pennyworth' krijgt een nieuw thuis voor derde seizoen

Het derde seizoen van Pennyworth verschijnt niet op de zender Epix, maar op HBO Max.

Tijdens DC Fandome hebben Jack Bannon en Ben Aldridge uit Pennyworth onthuld dat seizoen drie van de Batman-prequel verhuist naar HBO Max. Het nieuwe seizoen zal in 2022 moeten gaan verschijnen.

Pennyworth richt zich op de jongere dagen van Bruce Wayne's butler Alfred Pennyworth, gespeeld door Jack Bannon. De serie verkent het leven van Batmans vertrouwde butler en ex-SAS-soldaat in een alternatief universum dat losjes is gebaseerd op het Londen van de jaren 60.

De serie bevat ook Ben Aldridge als Thomas Wayne en Emma Paetz als Martha Kane, de toekomstige ouders van Bruce Wayne. De eerste twee seizoenen van Pennyworth waren te zien op de kleinere zender EPIX.

Seizoen 3 naar HBO Max
Het lijkt erop dat Warner Bros. de series gebaseerd op de comics van DC Comics steeds meer naar HBO Max verhuist. Hieronder de video waarin het nieuws wordt aangekondigd tijdens DC Fandome.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nu al erg goed nieuws voor 'Doom Patrol'-fans!
Series / Nieuws

Nu al erg goed nieuws voor 'Doom Patrol'-fans!

Het derde seizoen draait en nu is al duidelijk dat seizoen 4 ook gemaakt gaat worden.

Het derde seizoen van de serie Doom Patrol wordt op dit moment in de States uitgezonden op HBO Max. Tijdens DC Fandome werd onthuld dat de wat vreemde superhelden ook een vierde seizoen zal gaan krijgen.

Doom Patrol laat je onder meer de DC-superhelden Cyborg, Robotman, Negative Man, Elasti-Woman en Crazy Jane zien, o.l.v. de moderne, gekke wetenschapper Niles Caulder, alias The Chief. Het vierde seizoen werd met onderstaande video aangekondigd.



Mid-Season Trailer Doom Patrol
Hieronder zie je de rare, wilde mid-season trailer voor Doom Patrol seizoen 3. Met Matt Bomer als Negative Man, Joivan Wade als Cyborg, Brendan Fraser als Robotman, Michelle Gomez als Madame Rouge, April Bowlby als Rita Farr en Diane Guerrero als Crazy Jane, wordt de tweede helft van seizoen 3 van Doom Patrol een behoorlijke reis.

Je vindt de eerste twee seizoenen van Doom Patrol in Nederland op Amazon Prime Video. Het derde seizoen zal voor de fans hopelijk snel worden toegevoegd.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Titelheld tegen de vlakte in eerste beelden nieuwe Arrowverse-serie
Series / Nieuws

Titelheld tegen de vlakte in eerste beelden nieuwe Arrowverse-serie

De nieuwe DC-serie met actrice Kaci Walfall in de hoofdrol komt in 2022 naar het kleine scherm.

The CW komt volgend jaar weer met een nieuwe serie gebaseerd op een stripreeks van DC Comics. Dit keer is het aan het personage Naomi om de DC-fans bezig te houden. Hieronder de eerste beelden uit de show.

Naomi komt van Oscar-genomineerde en Emmy-winnaar Ava DuVernay ([DMZ) en Jill Blankenship (Arrow) en heeft actrice Kaci Walfall in de titelrol. De kans is groot dat de serie onderdeel wordt van het grotere Arrowverse.

De serie laat de reis zien van een coole, zelfverzekerde tiener die dol is op stripboeken terwijl ze haar nog onbekende toekomst nastreeft. Als Naomi door het Multiversum reist en op zoek gaat naar antwoorden, zal ze iets ontdekken dat alles wat we over onze helden geloven op de proef zal stellen.

Eerste beelden DC-serie Naomi
"Get ready, DC fans…Naomi is on her way," valt er bij onderstaande eerste beelden uit de DC-serie Naomi te lezen. Volgens de video komt de serie in 2022 naar The CW. Enne... Zien we daar Superman vliegen?




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Clip 'Titans' onthult dat Batman al iemand kent
Series / Nieuws

Clip 'Titans' onthult dat Batman al iemand kent

Het einde van seizoen drie van Titans is er al bijna en seizoen vier is in de maak.

DC Entertainment en Warner Bros. Television gaan gewoon verder met de serie Titans die in 2018 debuteerde op de ondertussen grotendeels overleden streamingdienst DC Universe. Seizoen drie draait al even op HBO Max, en er komt ook meer aan.

DC Fandome had goed nieuws voor de stevigere superheldenserie en de fans. Op 21 oktober verschijnt de laatste aflevering op de streamingdienst en nu wordt duidelijk dat er ook een vierde seizoen in de maak is.

Met onderstaande teaser werd het nieuws aangekondigd. Goed nieuws dus!



Clip uit finale seizoen 3 van Titans
Tijdens DC Fandome werd er ook een clip vertoond uit de laatste aflevering van Titans, in Nederland te volgen op Netflix met tot op heden alleen de eerste twee seizoenen. In de clip wordt duidelijk dat Bruce Wayne ook Seline Kyle kent, a.k.a. Catwoman.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO wil 'American Pie'-actrice terug in successerie 'The White Lotus'
Series / Nieuws

HBO wil 'American Pie'-actrice terug in successerie 'The White Lotus'

Ondanks dat het een anthologieserie is zou de actrice toch een rol in seizoen 2 moeten krijgen.

Actrice Jennifer Coolidge (American Pie) is volgens TV Line in gesprek om opnieuw haar rol te spelen in het tweede seizoen van het sociale satire The White Lotus van HBO. De populaire serie komt van Mike White.

Coolidge is een fanfavoriet uit de serie en kreeg lovende kritieken voor haar rol als Tanya McQuoid, een rijke maar onstabiele vrouw die herstellende was van de dood van haar moeder. Ze maakt alleen een reis en is op zoek naar liefde.

Het eerste seizoen volgde een aantal vakantiegangers in het exclusieve Hawaiiaanse resort 'The White Lotus'. Het tweede seizoen volgt een grotendeels andere groep vakantiegangers op een ander eigendom van White Lotus.

Hoewel het een anthologieserie is, zou de serie het bekende gezicht binnen redelijke grenzen kunnen laten terugkeren. Andere sterren in het eerste seizoen zijn Murray Bartlett, Connie Britton, Alexandra Daddario, Fred Hechinger, Jake Lacy, Brittany O'Grady, Natasha Rothwell, Sydney Sweeney en Steve Zahn.

Het eerste seizoen met zes afleveringen vind je in Nederland op Ziggo Movies & Series.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  3. 3. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen