search
'Stranger Things' seizoen 4 is net... 'LOST'!?
Series / Nieuws

'Stranger Things' seizoen 4 is net... 'LOST'!?

Het nieuwe seizoen van Stranger Things wordt gek genoeg vergeleken met LOST.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vorige maand kwam Netflix met een nieuwe teaser voor het aankomende vierde seizoen van Stranger Things. De verwachting is dat het seizoen volgend jaar ergens te zien zal zijn.

Acteur David Harbour vertelde tijdens een interview dat het vierde seizoen in de achtergrond van Chief Jim Hopper duikt. Daar werd al naar gehint in het tweede seizoen, met dozen uit het verleden van Hopper als 'Dad', 'New York' en 'Vietnam'.

Niet als LOST
"Wat we proberen te doen, terwijl we dit opbouwen, is het goed op te zetten en ervoor te zorgen dat we geen eindspel hebben zoals de serie LOST. Daarbij bleven we met zoveel vragen achter, zoals 'hoe zat het nou met die ijsbeer?'," begint Harbour.

"We proberen de elementen van het verhaal die we opgebouwd hebben uiteen te zetten en ervoor te zorgen dat alles een compleet verhaal vertelt. Seizoen 4 bouwt dat heel goed op."

En dus is het volgens Harbour het meest diepgaande seizoen tot nu toe. Ook hintte hij naar de kartonnen dozen op zolder. "We gaan die waarheden waar we tot nu toe slechts naar gehint hebben bekijken."

De eerste drie seizoenen van Stranger Things kan je al op Netflix streamen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen