Fanfavoriete Netflix-serie kan toch een derde seizoen krijgen

Maar daar moeten fans wel even voor helpen, anders is Mindhunter misschien toch klaar.

Jim Pedd, 19-10-2021 14:07

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Er zou een derde seizoen kunnen komen van Netflix-serie Mindhunter, als fans er maar genoeg om vragen. Dat laat Asif Kapadia, een regisseur van de serie, weten.
Mindhunter ging in 2017 van start op Netflix en volgt een team FBI-agenten eind jaren zeventig, begin jaren tachtig. Hoofdpersoon is Holden Ford, gespeeld door Jonathan Groff. Hij interviewt samen met zijn collega's seriemoordenaars om openstaande zaken op te lossen en hen te leren begrijpen.

Derde seizoen
David Fincher is de uitvoerend producent en de facto ook showrunner van de serie. Mindhunter was een kritisch succes, en wat Fincher betreft zou men door kunnen gaan.

Alleen vielen de kijkcijfers enigszins tegen, waardoor de kosten niet gerechtvaardigd waren en men ermee besloot te stoppen. Januari 2020 liet Netflix dat weten, al zou de poort mogelijk open kunnen staan voor meer seizoenen.

Op Twitter zegt Kapadia nu dat als het publiek maar genoeg lawaai maakt, een derde seizoen mogelijk is:Je kunt de eerste twee seizoenen van Mindhunter op Netflix streamen.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Netflix, mindhunter, david fincher

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in