Toch weer hoop voor 'Smallville'-revival

Toch weer hoop voor 'Smallville'-revival

De animatieserie rond Smallville komt er dan eindelijk wat sneller aan.

Jim Pedd, 20 oktober 2021 om 06:39

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Acteurs Tom Welling en Michael Rosenbaum vertellen tijdens een nieuw interview over de aankomende animatieserie op basis van de hit Smallville.
De eerste vier seizoenen van de serie draaiden om het leven van Clark Kent in Smallville, en later volgden we zijn tijd bij de Daily Planet en relatie met Lois Lane. In 2019 hoorden we dat Welling terugkeerde in het Arrowverse als Superman en dat was zo succesvol dat er ineens nieuws was: er kwam een animatieserie.

Weinig Smallville-nieuws
Maar sinds de aankondiging van die nieuwe serie is het stil geweest over de serie. Tijdens een interview met IGN vertellen de twee acteurs gelukkig over het project.

Welling gaf toe dat hij het niet zo handig vond om de serie aan te kondigen zoals hij dat deed. "Ik was gewoon eerlijk toen en had het nog niemand anders verteld. Dertig seconden later stond het ineens online."

Rosenbaum vergeeft hem natuurlijk daarvoor. "Maar weet je, het is iets waar we allebei passievol over zijn, iets waar we van houden. En wat we gaan delen met Warner Bros. als de tijd rijp is en hopelijk kunnen we er dan aan werken met hen. Meer dan dat kunnen we nu niet delen denk ik."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Smallville, Tom Welling, Michael Rosenbaum

Informatie over de serie: Smallville

Populair nieuws