Serie 'Chucky' verschijnt binnenkort ook in Nederland!

'Chucky' verschijnt binnenkort ook in Nederland!

Vanaf 11 november verschijnt de Child's Play-serie ook op de Nederlandse televisie.

Bram de Groot, 21 oktober 2021 13:04

Eerder deze maand trapte de serie Chucky af op de Amerikaanse tv-zenders Syfy en USA Network. Het was nog niet bekend wanneer én waar de serie in Nederland zou verschijnen, maar daar hebben we nu antwoord op.
FOX heeft onthuld dat de serie op 11 november start, en wel om 22.00 uur 's avonds. De eerste aflevering van de serie is geregisseerd door bedenker, schrijver en showrunner Don Mancini. Hieronder de Nederlandse promo voor de start in Nederland.


In Chucky wordt een idyllisch kleine Amerikaans dorp in chaos geworpen nadat een oude 'Chucky'-pop opduikt bij een garagesale. Jake, gespeeld door Zackary Arthur, is een tiener die een saai leven leidt op een High School en neemt Chucky mee. Al snel worstelen de inwoners om de reeks gruwelijke moorden tegen te gaan, die ook de diepe verborgen geheimen van de stad blootleggen.

Ondertussen kruipen vrienden en vijanden uit Chucky's verleden terug in zijn wereld en dreigt de waarheid zich te onthullen achter zijn mysterieuze oorsprong. Want wie was Chucky, voordat hij op de een of andere manier dit beruchte monster werd?Lees meer over: Chucky, Childs Play, Don Mancini

Populair nieuws