Topdrukte op Netflix met 19 nieuwe series deze week

Topdrukte op Netflix met 19 nieuwe series

Check hier wat Netflix allemaal nieuw heeft toegevoegd aan zijn aanbod.

Jim Pedd, 22 oktober 2021 om 21:33

Het was een heerlijk weekje op Netflix vol nieuwe series. We duiken er maar meteen in, want het zijn er weer behoorlijk veel!
Japan Sinks: People of Hope (2 afleveringen): Na het zinken van het eiland Hinojima, doet de premier Tadokoro's theorie af als ongegrond. Een artikel in een tijdschrift brengt Amami's carrière in gevaar.

Chesapeake Shores (5 seizoenen): Een succesvolle carrièrevrouw en alleenstaande moeder keert terug naar het stadje in Maryland dat haar vader heeft gesticht en overweegt hier te gaan settelen.

Gabby's Poppenhuis (3 seizoenen): Schattige katjes, grappig geknutsel en kleurrijke magie. Beleef geanimeerde avonturen samen met kattenliefhebster Gabby en haar maatje Pandy Poek.

Komi Can't Communicate (1 seizoen): Op een middelbare school vol unieke personages helpt Tadano zijn verlegen en mensenschuwe klasgenote Komi om haar doel te bereiken: bevriend raken met honderd mensen.

Misfit de Serie: De Misfits hebben een druk jaar voor de boeg: ze bereiden een schoolmusical voor. Als het strenge nieuwe schoolhoofd de voorstelling verbiedt, moet Julia in actie komen.

Gold Stars (1 seizoen): Deze verzameling archiefbeelden eert de voetbalhelden die meespeelden in de meest legendarische wedstrijden uit de lange geschiedenis van de FIFA-wereldbeker.

Insiders (1 seizoen): Twaalf mensen denken dat ze in de laatste castingronde van een realityshow zitten. In werkelijkheid worden ze al stiekem gefilmd, en staat er 100.000 euro op het spel.

Cowboy Bebop (1 seizoen): De stijlvolle, arme premiejagers Spike, Jet en Faye reizen door het zonnestelsel op zoek naar werk. Maar kunnen ze het verleden van Spike ontlopen?

Toet Toet! Cory Carson (6 seizoenen): Toet toet, en gaan! Gordels om en ga mee op leuke avonturen met de schattige kinderauto Cory Carson over de kronkelweggetjes van Bumperdijk.

Sex, Love & goop: Moedige koppels werken in deze realityserie aan meer seksueel genot en meer intimiteit met de hulp van Gwyneth Paltrow en een team van experts.

Insiders: Twaalf mensen denken dat ze in de laatste ronde van de casting voor een reality show zitten. In werkelijkheid worden ze al stiekem gefilmd, met 100.000 euro op het spel.

Life's a Glitch with Julien Bam: De beroemde influencer Julien Bam en zijn sidekick Joon Kim reizen per ongeluk naar een parallelle dimensie. Samen proberen ze terug te keren naar het gewone leven.

Locke & Key (seizoen 2): Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten – en geheimen – leiden.

Inside Job: Hagedissenmensen? Echt. De maanlanding? Nep. Een vreemd genie en haar disfunctionele collega's hebben een dagtaak aan het beheer van de complotten in de wereld.

The King's Affection: Wanneer de kroonprins wordt vermoord, bestijgt zijn tweelingzus de troon. Ze probeert haar identiteit en gevoelens voor haar eerste echte liefde strikt geheim te houden.

Adventure Beast: Een dappere zoöloog, zijn pittige nichtje en angstige assistent verkennen de wereld en redden wilde beesten in deze educatieve en grappige animatieserie voor volwassenen.

Dynasty (seizoen 4): De Carringtons en Colby's vechten om het zeggenschap over hun fortuin en hun kinderen in deze eigentijdse remake van de klassieke primetime-soap.

More than Blue: The Series: Een romantische serie op basis van de hitfilm uit Taiwan uit 2018.

The Office U.S. (seizoen 1-9): Een mockumentary over een groep typische kantoormedewerkers. Hun werkdagen bestaan uit clashes van hun ego's, ongepast gedrag en meer.

Lees meer over: Netflix, weekoverzicht

Populair nieuws