Deze 'The Mandalorian'-actrice keert niet terug voor seizoen 3

Deze 'The Mandalorian'-actrice keert niet terug

Seizoen 3 van The Mandalorian moet het doen zonder actrice Sasha Banks.

Jim Pedd, 22 oktober 2021 om 09:49

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Actrice Sasha Banks laat weten dat Koska Reeves niet in het derde seizoen van The Mandalorian te zien zal zijn. In het tweede seizoen was ze nog te zien als een van de leden van de Nite Owls, de unit van Bo-Katan Kryze.
De rol van Banks werd al vroeg voor het tweede seizoen van The Mandalorian van start ging onthuld. Lang dachten fans dat de actrice een Jedi zou spelen, maar het bleek om een Mandalorian te gaan.

The Mandalorian seizoen 3
In de aflevering The Heiress bleek de actrice de rol van Reeves te spelen, een van de Nite Owls. Zij is een bondgenoot van Bo-Katan, die probeert de planeet Mandalore voor zichzelf te claimen. Uiteindelijk helpt ze Din Djarin.

Maar goed, los daarin, blijkt dat Sasha banks niet terugkeert voor het derde seizoen van de serie. Dat vertelde ze:

"Allereerst bedankt dat jullie benieuwd zijn naar mijn rol. Maar ik zit niet in het volgende seizoen. Het was ongelofelijk om in The Mandalorian van Star Wars te zitten, om een rol te hebben in zo'n grote franchise, die ook zo geliefd is. Als ik kijk naar de ontvangst van fans buiten het WWE-universum, voelde dat oprecht fantastisch. De serie was overweldigend en soms voelde het ook alsof ik in een universum ver, ver weg was. Alsof ik op een andere planeet was."

De eerste twee seizoenen van The Mandalorian staan op Disney+.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Mandalorian, Disney Plus, Star Wars, Sasha banks

Populair nieuws