'The Mandalorian'-foto's laten nieuwe locatie zien

'The Mandalorian'-foto's laten nieuwe locatie zien

De serie The Mandalorian krijgt een interessante nieuwe locatie als we dit zo zien.

Jim Pedd, 15 oktober 2021 om 08:36

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Streamingserie The Mandalorian mag dan wel grotendeels binnen opgenomen worden op Stagecraft The Volume van Lucasfilm, dat wil niet zeggen dat er dan geen setfoto's van de serie online verschijnen.
De opnames van The Mandalorian zijn nu in volle gang. Het derde seizoen wordt nu opgenomen en Carl Weathers is op de set verschenen hoorden we gisteren van de acteur zelf. En nog geen vierentwintig uur na het nieuws rond Weathers, kregen we deze foto's.

The Mandalorian-opnames
Doordat een Star Wars-serie zwaar leunt op visuele effecten op zijn wereld tot leven te brengen, zijn de foto's niet enorm onthullend. Maar er wordt wel geteased naar wat nieuwe locaties die straks toegevoegd worden aan de hele rits stadjes, dorpen, metropolen en planeten die we in de eerste twee seizoenen al bezochten.

De foto's werden gedeeld door Jason Ward van MakingStarWars.net en The Making Star Wars Show.

We zien een grote set, omringd door blauwe schermen. Het is een verrassend grote set, gezien de grotendeels binnenshuis gebaseerde opnameplannen van The Mandalorian.

De verwachting is dat de serie pas in het vierde kwartaal van 2022 terugkeert op Disney+. Gelukkig hebben fans voor die tijd The Book of Boba Fett, dat als seizoen 2.5 te boek staat om van te genieten.

Check de foto's op Making Star Wars.net | En check hier de foto's op The Making Star Wars Show


De eerste twee seizoenen van The Mandalorian zijn op Disney+ te streamen.
Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Opnames, Disney Plus, Pedro pascal

Populair nieuws