search
Warner Bros. reageert keihard op 'Batwoman'-beschuldigingen
Series / Nieuws

Warner Bros. reageert keihard op 'Batwoman'-beschuldigingen

Ruby Rose vertelde over misstanden rond Batwoman, en daar is de studio het allerminst mee eens.

Actrice Ruby Rose heeft een paar forse beschuldigingen geuit aan het adres van Warner Bros. en de makers van de serie Batwoman. En daar reageert de filmstudio nu op.

De actrice stopte al na één seizoen met de serie. In eerste instantie leek dat een vrij redelijk vertrek, dat in gemeenschappelijk overleg tot stand gekomen was. Maar nu blijkt dat er meer aan de hand is en dat er onenigheden tussen de studio en de actrice waren.

Vanalles aan de hand
Rose claimde onder meer dat de werkomgeving onveilig was. Mensen raakten volgens haar gewond op de filmset en de actrice stelde ook dat ze gedwongen terug moest keren naar de set ondanks dat ze gewond was.

Warner Bros. heeft daar een vrij harde reactie op:

"Ondanks de revisionistische geschiedenis die Ruby Rose nu online deels, en gericht is op de producenten, de cast en de crew, het netwerk en de studio, is de waarheid dat Warner Bros. Television besloten had om de optie om Ruby nog een tweede seizoen terug te brengen niet te vervullen, nadat er meerdere klachten over haar gedrag op de werkplek binnenkwamen. Die zijn uitgebreid onderzocht en privé afgehandeld uit respect voor alle betrokkenen", stelt de studio.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen