Warner Bros. reageert keihard op 'Batwoman'-beschuldigingen

Ruby Rose vertelde over misstanden rond Batwoman, en daar is de studio het allerminst mee eens.

Jim Pedd, 22-10-2021 11:45

Actrice Ruby Rose heeft een paar forse beschuldigingen geuit aan het adres van Warner Bros. en de makers van de serie Batwoman. En daar reageert de filmstudio nu op.
De actrice stopte al na één seizoen met de serie. In eerste instantie leek dat een vrij redelijk vertrek, dat in gemeenschappelijk overleg tot stand gekomen was. Maar nu blijkt dat er meer aan de hand is en dat er onenigheden tussen de studio en de actrice waren.

Vanalles aan de hand
Rose claimde onder meer dat de werkomgeving onveilig was. Mensen raakten volgens haar gewond op de filmset en de actrice stelde ook dat ze gedwongen terug moest keren naar de set ondanks dat ze gewond was.

Warner Bros. heeft daar een vrij harde reactie op:

"Ondanks de revisionistische geschiedenis die Ruby Rose nu online deels, en gericht is op de producenten, de cast en de crew, het netwerk en de studio, is de waarheid dat Warner Bros. Television besloten had om de optie om Ruby nog een tweede seizoen terug te brengen niet te vervullen, nadat er meerdere klachten over haar gedrag op de werkplek binnenkwamen. Die zijn uitgebreid onderzocht en privé afgehandeld uit respect voor alle betrokkenen", stelt de studio.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Batwoman, Ruby Rose, Warner Bros

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Na 'The Boys' en 'Gen V' krijgen we een 3e serie

Na 'The Boys' en 'Gen V' krijgen we een 3e serie

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix