'Daredevil'-ster wil onder voorwaardes terugkeren

Charlie Cox wil best weer Daredevil spelen, maar dan wel onder voorwaardes.

Jim Pedd, 22-10-2021 11:03

Sinds Netflix gestopt is met zijn Marvel-series, horen we al dat de volledige cast terug zou moeten keren in de franchise van Kevin Feige. Maar dat is nog niet officieel gebeurd, al zou het mogelijk moeten zijn.
Heel wat fans hopen op een terugkeer van acteur Charlie Cox als Daredevil in de film Spider-Man: No Way Home, ook al wordt dat door zo'n beetje iedereen die betrokken is bij de film ontkend. Zelfs Cox ontkent het. Maar dat wil niet zeggen dat hij niet terug wil keren.

Onder voorwaarden
Cox vertelde tijdens een interview met de Pop Culture Spotlight-podcast dat hij het helemaal niet erg zou vinden om terug te keren in de franchise.

"Wat gebeurt in de comics, is dat een schrijver en kunstenaar samenwerken voor een reeks comics. Dus dan maken ze tien of twintig nummers. Als er een kans is voor mij om terug te keren als Daredevil, hoe dan ook, dan zie ik voor me dat het personage anders vormgegeven wordt. En als ze mij kiezen daarvoor, zijn er natuurlijk onderdelen die gelijk blijven, maar ik stel mij wel voor dat er ook dingen veranderen en het personage een upgrade krijgt," aldus Cox.

De serie Daredevil is op Netflix te zien.
Bron: pop Culture

Lees meer over: Daredevil, Charlie Cox, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Ware reden dood geliefd 'Grey's Anatomy'-personage

Ware reden dood geliefd 'Grey's Anatomy'-personage

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix