Schokkende onthullingen over 'Batwoman'-wanpraktijken

Ruby Rose gaat echt nooit meer terugkeren naar de serie Batwoman, dat is nu wel duidelijk.

Jim Pedd, 21-10-2021 06:00

Voor het eerst geeft actrice Ruby Rose echt openheid van zaken rond haar vertrek bij de serie Batwoman. Ze heeft heel wat schokkende beschuldigingen richting de cast en creatievelingen achter de show. En een terugkeer? Die zit er niet in.
Sinds Ruby Rose na 1 seizoen besloot te stoppen, voelde het al alsof we niet het hele verhaal hadden gekregen over haar vertrek. Het leek wel een prima scheiding te zijn, maar dat blijkt nu niet te kloppen.

Schokkende onthullingen
De actrice stelt dat ze gewond raakte op de set, en door Peter Roth (voormalig Warner Bros. Television Studios-baas) gedwongen werd om alweer na 10 dagen aan de slag te gaan. Het dreigement was dat de cast en crew ontslagen zouden worden anders, omdat de studio haar hoofdrolspeelster niet kon laten acteren.

Ook werd Rose naar eigen zeggen gedwongen om een video te delen met fans, waarin ze vertelde niet naar de Comic-Con te kunnen omdat de producenten haar planning niet wilden veranderen.

"Stop alsjeblieft met vragen of ik terugkeer naar die vreselijke serie, dat wil ik echt niet, niet voor al het geld van de wereld," begon Rose.

Volgens haar raakte zij bijna blind op de set, raakte een crewlid gewond op de set met enorme brandwonden waarbij z'n huid van zijn gezicht viel en raakte een persoonlijk assistent verlamd op de set. Ook stelt Rose dat haar co-ster Dougray Scott tegen een vrouwelijke stunt double schreeuwde "als een kleine zielepoot", en dat Caroline Dries (de showrunner) zich ook misdroeg.

The CW heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen.
Bron: CBM

Lees meer over: Batwoman, Ruby Rose, Arrowverse, The CW

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix