Prime Video gaat wel heel ver voor 'The Wheel of Time'

Prime Video gaat heel ver voor 'The Wheel of Time'

Amazon had maar liefst 11.000 aantekeningen op de pilot van The Wheel of Time.

Jim Pedd, 23 oktober 2021 om 08:43

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Wheel of Time-showrunner Rafe Judkins zegt dat Amazon Studios maar liefst 11.000 aantekeningen had voor de pilot van de serie.
De serie The Wheel of Time wordt gebaseerd op de boekenreeks van Robert Jordan en Brandon Sanderson. Het is een vrij uitgebreide en gedetailleerde wereld vol complexe personages en een uitgebreid magisch systeem.

The Wheel of Time-opmerkingen
In 2018 kocht Amazon de rechten op de serie en bestelde men meteen een compleet eerste seizoen. Judkins werd vrij snel aangetrokken om de show te helpen maken en hij verzamelde een gigantische cast voor z'n serie.

Judkins vertelde dat Amazon maar liefst 11.000 aantekeningen had voor het eerste seizoen, wat men vermoedelijk gedaan heeft om ervoor te zorgen dat de serie alleen maar beter wordt.

"Het showrunnen is eigenlijk gewoon je lichaam over een serie heen leggen en proberen hem te beschermen terwijl je 10.000 zwaarden in je rug krijgt. Uiteindelijk kregen we 11.000 opmerkingen. Zelfs als ik daar een tiende van zou doen, ging het om meerdere opmerkingen per seconde. Het is heel moeilijk om een idee te hebben en dat uit te bouwen en te behouden nadat je al die opmerkingen hebt gekregen."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Wheel of Time, Amazon, Prime Video, Rafe Judkins, Robert Jordan

Populair nieuws