'Succession' gaat minder lang door dan je zou willen

Succession gaat minder lang door dan je zou willen

De ijzersterke serie Succession gaat volgens Brian Cox al richting het eindspel.

Jim Pedd, 23 oktober 2021 om 09:22

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Succession-acteur Brian Cox denkt dat de serie van HBO helemaal niet meer zo lang door zal gaan. De serie is bedacht door Jesse Armstrong en debuteerde in juni 2018 op HBO.
De dramaserie ging afgelopen 17 oktober eindelijk verder met een nieuw seizoen. Centraal staat de strijd tussen de kinderen van Logan Roy, een miljardair die tussen z'n hebberige kinderen moet kiezen wie zijn opvolger wordt voor het familiebedrijf Waystar RoyCo.

Succession-seizoenen
Tijdens een interview met het Britse GQ vertelde Cox dat seizoen 4 of 5 waarschijnlijk het laatste wordt. Dat betekent ook dat de serie nog wel even door kan gaan.

"Ik denk dat we nog misschien twee seizoenen kunnen maken en dan klaar zijn. Het hangt ervan af, en misschien is het nog maar één seizoen," begon Cox.

"Het hangt er ook vanaf hoe de schrijvers zich voelen. Ik weet dat ze een eindspel hebben. Ze hebben ons nooit verteld wat dat is, maar het is er. Dus het is de vraag hoe ze uiteindelijk daar terecht komen, of dat een of twee seizoenen zijn."

Uiteindelijk zal de serie nog even moeten voordat deze echt los gaat. "Zo voelt het voor mij. Want de iconische inslag is pas net losgebarsten."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Succession, Brian Cox, HBO

Populair nieuws