search
'The Mandalorian'-gevecht in seizoen 3 wordt echt gestoord
Series / Nieuws

'The Mandalorian'-gevecht in seizoen 3 wordt echt gestoord

Als we dit zo horen komt er bizarre actie in het derde seizoen van The Mandalorian.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het lijkt erop dat de serie The Mandalorian groter dan ooit is in zijn derde seizoen. Niet dat de eerste twee geen buitengewone actie hadden, maar toch.

De opnames van The Mandalorian seizoen 3 zijn in volle gang en de zeer betrouwbare site Making Star Wars heeft een omschrijving van een gigantische aflevering die voorbereid wordt. Disney+ zoekt naar acteurs en cosplayers voor 75 verschillende harnassen: Mandalorian-harnassen om precies te zijn.

75 unieke harnassen
The Mandalorian zou een grote actiescène hebben waarin maar liefst 75 unieke harnassen te zien zijn. Allemaal zijn het varianten op het klassieke Mandalorian-harnas, en we krijgen hiermee de grootste horde Mandalorians in live-action te zien.

Making Star Wars stelt dat de legende van Din Djarin steeds groter wordt in het sterrenstelsel. Mandalorians begint dat op te vallen en ergens in het seizoen zou Din een oproep voor hulp plaatse, die beantwoord wordt door talloze Mandalorian-krijgers.

Wellicht dat het de strijd om de troon van de planeet Mandalore zal zijn, of iets dat daarop lijkt. De serie duikt dus dieper dan ooit in de mythologie van de Mandalorians!

De eerste twee seizoenen van The Mandalorian staan op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen