Keiharde kritiek op voormalig 'Batwoman'-actrice Ruby Rose: ze was een dictator

Batwoman-actrice Ruby Rose zou echt een dictator zijn geweest op de set?

Jim Pedd, 23-10-2021 12:29

Er is deze week heel wat gaande onder DC-fans. Ruby Rose stelde dat ze vanwege een onveilige werkomgeving opstapte bij de serie Batwoman. Warner Bros. Television sloeg al terug en nu reageert ook een van de castleden.
Warner Bros. Television stelde al dat de actrice het helemaal fout heeft met haar opmerkingen en dat ze juist ontslagen werd bij de serie omdat diverse cast- en crewleden klachten over haar hadden ingediend bij de studio. Een voormalig productieassistent deelt nu haar ervaringen met Rose.

Batwoman-kritiek
Alexander J. Baxter, die nu de CEO van Constellate Films is, noemde Rose een dictator, die haar assistenten emotioneel en fysiek uitgeput had.

"De crew was geweldig, werkte hard en was toegewijd aan de talloze nachtelijke opnames. Het klonk als een geweldige ervaring. Maar toen verscheen Ruby Rose."

"Zij begon haar eerste dag zonder een van de crewleden, behalve mensen die hooggeplaatst waren, te erkennen." En dat werd alleen maar erger. De actrice leerde volgens Baxter haar teksten niet, schreeuwde tegen mensen en behandelde iedereen als afval.

In hoeverre het klopt is natuurlijk de vraag, maar de kritiek op Rose is niet mals. Zelf heeft ze nog niet gereageerd.
Bron: CBR

Lees meer over: Batwoman, The CW, Ruby Rose, Warner Bros, Kritiek

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Apple TV+-serie 'Slow Horses' seizoen 3

Recensie Apple TV+-serie 'Slow Horses' seizoen 3

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader