search
'Star Wars'-actrice is dolblij met het 'Ahsoka'-nieuws
Series / Foto's

'Star Wars'-actrice is dolblij met het 'Ahsoka'-nieuws

Rosario Dawson is heel blij met de rol van Darth Vader in haar Ahsoka-serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans waren echt wel blij toen ze te horen kregen dat acteur Hayden Christensen terug keert in de Star Wars-franchise. Specifiek is hij straks te zien in Obi-Wan Kenobi en we weten nu ook dat de acteur als Anakin te zien is in de serie Ahsoka.

In die serie volgen we Rosario Dawson's personage Ahsoka Tano. Zij speelde haar voor het eerst in live-action in het tweede seizoen van The Mandalorian.

Ahsoka en Anakin
Voor degenen die de animatieseries een beetje kennen, geldt dat ze weten dat Anakin en Ahsoka een connectie hebben. De twee hebben een lange geschiedenis, want Anakin was ooit de leermeester van Ahsoka. Tot zij zich terugtrok uit de Jedi-orde.

Hoe dan ook reageerde actrice Dawson op sociale media op het nieuws dat Christensen terugkeert. Het gaat om een bericht dat ze opmerkelijk genoeg verwijderde van sociale media.



Dat Anakin terugkeert in de serie is enigszins opmerkelijk, want wanneer speelt deze zich dan af? Zou dat dan het verleden zijn? Nou, nee, die kans is klein want het gaat om een vervolg op The Mandalorian. Tegelijk kan het zo zijn dat in de serie we een flashback krijgen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen