Netflix heeft weer een opvallende Zuid-Koreaanse hit erbij

Netflix heeft weer een opvallende Koreaanse hit

De Zuid-Koreaanse serie My Name scoort heel erg goed op Netflix.

Jim Pedd, 24 oktober 2021 om 10:33

Netflix heeft de laatste tijd wel heel goed weten te scoren met Zuid-Koreaanse series, en dan met name met de show Squid Game, die wereldwijd goed scoort.
Tegelijk is een andere Netflix Original uit Zuid-Korea nu ook immens populair. Het gaat om een serie die in de Verenigde Staten op de zevende plek in de top tien staat. En de derde meest populaire serie wereldwijd als we kijken naar de statistieken van FlixPatrol.

My Name
Op Rotten Tomatoes heeft de serie My Name een bijzonder goede score van 100 procent. Netflix gaf de serie vrij op 15 oktober dit jaar, en sindsdien (misschien wel geholpen door Squid Game) is de serie aan succes aan het winnen.

Het verhaal volgt Yoon Ji-woo, gespeelt door Han-Sohee. Zij neemt wraak voor de moord op haar vader. En daarbij krijgt ze hulp van de baas van Donghceon, de grootste drugsbende van Korea.

Overigens is de serie geregisseerd door Kim Jin-min, die eerder ook werkte aan Extracurricular van Netflix, die in 2020 de negende meest bekeken Zuid-Koreaanse Netflix-serie werd.

Je raadde het natuurlijk al. My Name is op Netflix te streamen.

Bron: Flixpartrol

Lees meer over: My Name, Netflix

Populair nieuws