'Lord of the Rings' kan met deze gruwelgebeurtenis openen

'Lord of the Rings' kan met val van Morgoth openen

De Lord of the Rings-serie van Amazon kan en mooie kant op.

Jim Pedd, 24 oktober 2021 om 14:22

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De Lord of The Rings-serie van Amazon zou moeten beginnen met het verslaan van Morgoth. Zo zet men de rest van de serie prima op!
De serie speelt zich 3.441 jaar voor de oorspronkelijke filmtrilogie af. Amazon betaalde in november 2017 250 miljoen dollar voor de rechten op de franchise en legde alvast 1 miljard dollar op tafel voor ten minste vijf seizoenen. We volgen de tweede era van Midden-Aarde, als een oud kwaad weer opkomt.

Sauron de kwaadaardige
Dat kwaad waarnaar gerefereerd wordt door Amazon is zonder twijfel Sauron, die in de tweede era opkwam. Maar wat nou als de serie in het eerste seizoen zijn mentorfiguur Morgoth naar voren brengt?

Morgoth is de heer van het duister die Sauron voor ging. Dat Morgoth verslagen werd, maakte het mogelijk voor Sauron om op te komen. Op die manier is het meteen een mooie manier om de serie te lanceren en te laten zien dat er echt heel erg veel op het spel staat.

In de verhalen van J.R.R. Tolkien werd Morgoth verslagen door de legers van Valinor. Wat nou als de serie met zo'n veldslag opent, zodat de kijker zich weer herinnert hoe episch Peter Jackson zijn filmtrilogie begon? En het dan verder uitbouwt?
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Lord of the Rings, JRR Tolkien, Amazon, Prime Video

Populair nieuws