'Ms. Marvel' laat haar superkrachten zien op gave afbeelding

'Ms. Marvel' laat superkrachten zien op poster

De krachten zullen iets anders zijn dan van fans van de strips gewend zijn.

Zilko Tarici, 24 oktober 2021 15:03

Op een nieuwe promoposter voor Ms. Marvel is te zien dat de krachten van de superheld anders zullen zijn dan in de strips.
Kamala Khan werd een favoriet onder fans zodra het personage haar debuut maakte in de strips uit 2014. En hoewel het dus een vrij nieuw personage is, waren weinigen verrast toen Marvel Studios aankondigde dat ze een eigen serie krijgt binnen het MCU én een rol heeft in de The Marvels, het vervolg op Captain Marvel.

Ms. Marvel had eigenlijk al dit jaar moeten verschijnen, maar werd uitgesteld tot 2022. Er gaan geruchten over een release in februari 2022, maar andere bronnen spreken over de zomer van 2022. Dat laatste zou niet onlogisch zijn, aangezien The Marvels is uitgesteld tot 2023.

Hoe dan ook vragen veel fans zich af hoe de krachten van Ms. Marvel eruit komen te zien in live-action. En dat lijkt iets anders te zijn dan fans gewend zijn. Ze kan nog steeds de grootte van lichaamsdelen veranderen, maar in plaats van alleen een lichamelijke groei, is er nu ook een paarse gloed te zien rondom het deel dat groter wordt.

Bekijk hieronder de nieuwe poster van Ms. Marvel.


Bron: Screen Rant

Lees meer over: Ms Marvel, Marvel Studios, Iman Vellani, Disney Plus, Marvel

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws