search
Showrunner 'The Boys' wil af van geladen pistolen op de set
Series / Nieuws

Showrunner 'The Boys' wil af van geladen pistolen op de set

De showrunner van een van de gewelddadigste shows wil af van geladen pistolen op de set.

Deze week werd duidelijk dat er iets goed fout is gegaan op de set van een film met de titel Rust. De bekend Hollywood-acteur Alec Baldwin heeft namelijk cameravrouw Halyna Hutchins doodgeschoten met een pistool dat geladen was met echte kogels, terwijl er eigenlijk losse flodders in hadden moeten zitten.

De situatie staat helaas niet op zichzelf. Al vaker zijn er leden van de cast en crew gewond geraakt of om het leven gekomen doordat pistolen waren geladen met echte kogels. Eric Kripke, showrunner van de stevige serie The Boys wil dat pistolen nooit meer geladen zijn met losse flodders.

Ook geen losse flodders meer
Dat iemand gewond raakt of vermoord wordt op mijn set is mijn ergste nachtmerrie," schrijft Kripke op Twitter. "Ik stuur liefde naar de familie van Halyna Hutchins, Jensen Ackles, de cast en crew van Rust. Het spijt me zeer."

"Ter nagedachtenis aan haar, een eenvoudige, gemakkelijke belofte: er komen nooit meer wapens met losse flodders op een van mijn sets. We gebruiken voortaan visuele effecten. Wie doet er mee?" rondt de producent af.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen