'The Witcher' seizoen 2 bevat een hele grote onthulling

'The Witcher' seizoen 2 bevat een grote onthulling

Op 17 december krijgen we eindelijk de nieuwe reeks afleveringen te zien.

Zilko Tarici, 24 oktober 2021 19:58

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De release van The Witcher seizoen 2 komt er snel aan! Op 17 december zijn de nieuwe afleveringen namelijk te streamen via Netflix.
We weten al dat het nieuwe seizoen een rol bevat voor Kaer Morhen, de thuisbasis van de Wolf school voor 'witchers', maar ook de training van Ciri. Daarnaast zou seizoen 2 ook een grote onthulling over een personage bevatte waar fans van de boeken en videogames al van zullen weten.

Volgens fansite Redanian Intelligence zal seizoen 2 namelijk de connectie tussen Duny en Emhyr var Emreis onthullen. Zij zijn namelijk een en dezelfde persoon... Volgens bronnen zou de connectie tussen de twee worden onthuld door Emhyr, die we nog niet in de context van Duny hebben gezien. Emhyr is de heerser van Nilgaard, de natie die dient als vijand in de serie, maar ook de biologische vader van Ciri.

Meer op komst
Netflix heeft onlangs aangekondigd dat er een derde seizoen van The Witcher komt, maar ook een serie speciaal voor kinderen en gezinnen.

Lauren S. Hissrich is showrunner van The Witcher, waarin de hoofdrollen worden gespeeld door Henry Cavill (als Geralt of Rivia), Anya Chalotra (als Yennefer), Freya Allan (als Ciri) en Joey Batey (als Jaskier). Nieuwe castleden zijn Kim Bodnia (als Vesemir), Yasen Atour (als Coen), Agnes Bjorn (Als Vereena), Paul Bullion (als Lambert), Basil Eidenbenz (als Eskel), Aisha Fabienne Ross (als Lydua), Kristofer Hivju (als Nivellen) en Mecia Simson (als Francesca).
Bron: Comic Book

Lees meer over: Netflix, The Witcher, Henry Cavill, Anya Chalotra, Freya Allan

Populair nieuws