'Loki' seizoen 2 pikt de draad hier op

'Loki' seizoen 2 pikt de draad hier op

Tom Hiddleston lijkt alvast een detail over de Marvel-serie Loki onthuld te hebben.

Jim Pedd, 25 oktober 2021 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Tijdens een recent panel hintte acteur Tom Hiddleston ernaar dat het tweede seizoen van de serie Loki de draad direct na het einde van het eerste seizoen oppikt.
Het eerste seizoen eindigde met een behoorlijk grote cliffhanger. In de finale For All Time. Always zagen we hoe Loki en zijn variant Sylvie de man achter de Time Variant Authority ontmoetten: Kang the Conquerer-variant He Who Remains. Sylvie verraadde Loki door hem terug te sturen naar het TVA-hoofdkwartier, waar Loki herenigd werd met Mobius en Hungter B-15. Maar die herinnerden hem niet meer.

Loki seizoen 2
Een schurkachtige variant van Kang bleek nu de baas van de TVA te zijn. En precies daar hield de serie het voor gezien, wat een interessante clfifhanger was.

"Okay, helaas kan ik niets zeggen," begon Hiddleston om vervolgens nog nog iets kleins te vertellen.

"Aan het einde van aflevering zes, seizoen 1, zie je hoe Loki terugkeert naar de TVA. Hij is behoorlijk getraumatiseerd, behoorlijk emotioneel en probeert Mobius uit te leggen wat er gebeurd is. Mobius herkent hem echter niet. En als hij zich omdraait naar het standbeeld van de timekeepers, ziet hij geen standbeeld van de timekeepers, maar het standbeeld van iemand anders. En ik denk dat we het daar oppikken. Sorry dat ik je teleurstel," aldus de acteur.

Loki seizoen 1 is op Disney+ te streamen.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Tom Hiddleston, loki, Disney Plus, MCU, Marvel Studios

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws