'Game of Thrones'-makers adviseerden over 'The Wheel of Time'

GoT-makers adviseerden over 'The Wheel of Time'

De makers van Game of Thrones hadden een wijze les over The Wheel of Time.

Jim Pedd, 26 oktober 2021 om 09:46

The Wheel of Time-showrunner Rafe Judkins blijkt de makers van HBO-serie Game of Thrones om advies gevraagd te hebben voor het maken van de serie.
The Wheel of Time is een verfilming van de veertiendelige boekenreeks van Robert Jordan, die zich afspeelt in een magische wereld vol gedetailleerde personages en intrigerende details. In de serie speelt Rosamund Pike de rol van Moiraine Damodred, een lid van de vrouwelijke groep magiƫrs genaamd de Aes Sedai. Als zijn denkt de Dragon Reborn gevonden te hebben, begint het werk om de Dark One te verslaan.

The Wheel of Time-advies
Amazon kondigde de plannen voor de serie aan in 2018 en kwam met een monsterlijk groot budget voor de serie. The Wheel of Time begint op 19 november met uitzenden op Prime Video.

De bedoeling is om de serie zes seizoenen te laten draaien, mits dit een enorm succes kan worden waar Priem Video op hoopt.

Tegenover GQ vertelde Judkins dat hij David Benioff en D.B. Weiss om advies vroeg voordat hij de pilot van The Wheel of Time ontwikkelde. Zij hadden het volgende advies:

"Doe gewoon wat je gaat doen. Je weet wat het is. Je moet erin geloven. Dit soort dingen vereisen een buitengewoon heldere visie om te werken."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Wheel of Time, Prime Video, Amazon, David Benioff, DB Weiss, Rafe Judkins

Populair nieuws