'The Wheel of Time' brandde een compleet dorp af

'The Wheel of Time' brandde een compleet dorp af

De serie The Wheel of Time ging heerlijk ver om ergens te komen.

Jim Pedd, 23 oktober 2021 om 14:18

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie The Wheel of Time staat voor een loodzware uitdaging. Prime Video maakt 'm en is van plan er een grote franchise omheen te bouwen. En dat betekent dat de streamingdienst bereid is om diep in de buidel te tasten.
The Wheel of Time is gebaseerd op de boeken van Robert Jordan en krijgt ten minste twee seizoenen van Prime Video. In november begint de show met uitzenden en nu horen we van showrunner Rafe Judkins dat de serie echt heel episch en grootschalig moet worden.

The Wheel of Time
Rafe Judkins vertelde dat hij het advies van Game of Thrones-showrunner David Benioff en D.B. Weiss kreeg om "gewoon te doen wat je gaat doen".

Amazon was bereid om heel ver te gaan als het op de serie aankomt. Judkins onthulde een gesprek dat hij met Amazon Studios voerde: "Ik zei: ik bouw Two Rivers, en daarna gaan we het aan het einde van de eerste aflevering afbranden. En zij zeiden: 'Geweldig. En dan?'"

The Wheel of Time begint in het dorpje Two Rivers, waar een tovenares een stel jongeren ontmoet, van wie zij vermoedt dat een van hen de Dragon Reborn - de redder of vernietiger van de wereld zal zijn.
Lees meer over: The Wheel of Time, Amazon, Prime Video, Rafe Judkins

Populair nieuws