search

Ons nieuws van woensdag 27 oktober 2021

Eindelijk is er een trailer voor dure Netflix-serie 'Cowboy Bebop'
Series / Trailer

Eindelijk is er een trailer voor dure Netflix-serie 'Cowboy Bebop'

Cowboy Bebop onthult nu z'n eerste echte beelden en dat belooft veel goeds.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eindelijk is er dan een trailer met echte beelden van de aankomende live-action Netflix-remake van de legendarische anime Cowboy Bebop. Check onderaan dit bericht de trailer!

Het is een vrij grote Netflix-serie, eentje waar een enorm budget in zit en waar tegelijk ook grote druk achter zit. Dat heeft met name te maken met het feit dat de anime waar Netflix zich op baseert enorm populair is in de Verenigde Staten.

Cowboy Bebop-trailer
Nog voordat Cowboy Bebop te streamen was, was er al het nodige gedoe over de show. Dat had met name te maken met de kostuumkeuzes voor Daniella Pineda's Faye Valentine.

Een synopsis is er al van Cowboy Bebop. Netflix omschrijft de serie als volgt:

"Cowboy Bebop is een actierijke ruimte-western over drie premiejagers, a.k.a. 'cowboy's, die allemaal op de vlucht zijn voor het verleden. Ze zijn allemaal net zo verschillend als dodelijk. Spike Spiegel, Jet Black en Faye Valentine vormen een bij elkaar geraapte en grofgebekte crew. Ze jagen op de gevaarlijkste criminelen van het zonnestelsel, en doen dat voor de juiste prijs. Maar hun verleden haalt hen in."

Je kunt Cowboy Bebop vanaf 19 november streamen op Netflix. Hieronder de trailer:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel-serie 'Secret Invasion' leidt mogelijk tot nieuwe 'X-Men'!
Series / Nieuws

Marvel-serie 'Secret Invasion' leidt mogelijk tot nieuwe 'X-Men'!

Een nieuwe spoiler zou de verbinding tussen Secret Invasion en de X-Men leggen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De toekomst van het Marvel Cinematic Universe zal een hoop onverwachte wendingen nemen in de volgende jaren. Een van de belangrijkste projecten die de basis hiervoor moet leggen is Secret Invasion, een serie die exclusief voor Disney+ wordt gemaakt.

Toepasselijk genoeg wordt er heel geheimzinnig gedaan over wat er exact gaat gebeuren in de serie, maar er is nu wel een dikke hint gegeven over een personage dat een connectie kan hebben met de X-Men in het Marvel-universum.

Volgens The Direct zou acteur Killian Scott namelijk de rol spelen van Fiz, een Skrull die een unieke band met het Marvel-universum en, specifiek, het X-Men universum heeft.

X-Men in MCU
Fiz maakte zijn eerste opwachting in X-Men #25 uit 1999 en wer verbannen door de Skrull Empire. Dit bracht hem en andere mutanten-Skrulls naar Charles Xavier. Fiz vocht uiteindelijk mee met de X-Men in hun strijd tegen Apocalypse, maar werd ook kort genoemd in de stripreeks Secret Invasion.

Als Scott echt Fiz speelt, kan dat een aanzienlijk effect hebben op de serie. Zal Fiz de verbindende rol spelen tussen het bestaande MCU en de intrede van de X-Men in nieuwe verhaallijnen?

In Secret Invasion zien we hoe MCU-veteranen Nick Fury (Samuel L. Jackson) en Talos (Ben Mendelsohn) te maken krijgen met een invasie van de gedaantewisselende Skrulls, die alle aspecten van het leven op aarde hebben geïnfiltreerd. Nieuwe acteurs zijn Emilia Clarke, Kingsley Ben-Adir, Olivia Colman, Carmen Ejogo en Christopher McDonald.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Henry Cavill in actiemodus op foto 'The Witcher' seizoen 2
Series / Foto's

Henry Cavill in actiemodus op foto 'The Witcher' seizoen 2

Vanaf 17 december staan de acht nieuwe afleveringen van de epische serie op de streamingdienst.

Het wachten tot het debuut van seizoen twee van The Witcher duurt nog wel even, maar december komt nu gelukkig wel verder in zicht. Netflix gaf even geleden al de eerste trailer prijs en nu hebben we een nieuwe blik op de belangrijkste Witcher in de epische actieserie.

Uiteraard luistert die Witcher naar de naam Geralt of Rivia en de rol wordt gespeeld door Man of Steel-held Henry Cavill. Hieronder een nieuwe blik op zijn Witcher die duidelijk zin heeft om zijn zwaard weer te gebruiken.



Vanaf 17 december
Het tweede seizoen van The Witcher verschijnt op 17 december online, opnieuw met acht afleveringen. Het derde seizoen heeft al groen licht van de streamingdienst van de serie moet begin volgend jaar in productie gaan.

In The Witcher seizoen twee luidt als volgt: Overtuigd dat het leven van Yennefer verloren is gegaan tijdens de Battle of Sodden, brengt Geralt of Rivia prinses Cirilla naar de veiligste plek die hij kent: zijn ouderlijk huis in Kaer Morhen.

Terwijl de koningen, elven, mensen en demonen van het continent buiten de muren streven naar suprematie, moet hij het meisje beschermen tegen iets veel gevaarlijkers: de mysterieuze kracht die ze van binnen bezit.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste foto's uit aankomende Netflix-topper 'Inventing Anna' met Julia Garner
Series / Foto's

Eerste foto's uit aankomende Netflix-topper 'Inventing Anna' met Julia Garner

Julia Garner en Anna Chlumsky spelen de hoofdrollen in deze nieuwe grote Netflix-miniserie.

Netflix heeft de eerste foto's onthuld uit de aankomende serie Inventing Anna waarin een blik wordt geworpen op de oplichter Anna Delvey. Check de beelden hieronder en verwacht de serie ergens in 2022.

In de serie onderzoekt een journaliste de zaak van Anna Delvey, de Instagram-legende die als erfgename de harten en het geld van de sociale elite van New York stal. Maar is Anna New Yorks grootste oplichter, of is ze gewoon het nieuwe portret van de Amerikaanse droom?

Anna en de verslaggever vormen een donkere, grappige, haat-liefdeverhouding terwijl Anna op het proces wacht en onze verslaggever tegen de klok vecht om de grootste vraag in NYC te beantwoorden: 'wie is Anna Delvey?'

Je ziet Julia Garner als Anna Delvey en Anna Chlumsky is Vivian. Andere rollen zijn voor Arian Moayed als Todd, Katie Lowes als Rachel, Alexis Floyd als Neff, Anders Holm als Jack, Anna Deavere Smith als Maud, Jeff Perry als Lou, Terry Kinney als Barry en Laverne Cox als Kacy.

Eerste foto's van Julia Garner als Anna Delvey
"Dit verhaal is helemaal waar... behalve alle delen die dat niet zijn. Julia Garner is Anna Delvey in Inventing Anna, uit Shondaland," valt er op Twitter te lezen bij vier foto's uit de serie.

Inventing Anna moet ergens in 2022 op Netflix verschijnen en surf naar de player om alvast de bel aan te zetten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Superheldenserie 'Val-Zod' met Michael B. Jordan heeft goed nieuws
Series / Nieuws

Superheldenserie 'Val-Zod' met Michael B. Jordan heeft goed nieuws

De serie over de zwarte Superman wordt speciaal voor HBO Max gemaakt.

Het is al een tijdje bekend dat Michael B. Jordan werkt aan een 'zwarte Superman'-project over Val-Zod voor HBO Max, maar het is een tijdje stil geweest rondom de serie. Nu weten we ietsje meer.

Volgens Deadline zijn Darnell Metayer en Josh Peters namelijk ingehuurd als scenaristen voor de serie. Beide heren schreven het script voor de film Transformers: Rise of the Beasts, die in juni 2022 moet verschijnen. Daarnaast werkten ze aan Amazon-productie The Nola, die geregisseerd wordt door Sam Raimi.

Volgens Deadline zou het duo een originele draai willen geven aan de oorsprong van het iconische 'Earth-2' personage. Meer dan dit werd echter niet onthuld.

Wie wordt Val-Zod?
We weten helaas ook nog steeds niet wie Val-Zod zal spelen, maar de kans bestaat nog steeds dat Jordan zelf het pak zal aantrekken.

De Val-Zod serie is slechts een van de projecten waar Jordans productiemaatschappij Outlier Society aan werkt. Ze hebben namelijk een deal gesloten met Amazon Studios, maar werken ook aan titels als Victories Greater Than Death en DC-film Static Shock.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans gaan door het dolle na het zien van spectaculaire 'Cowboy Bebop' trailer
Series / Trailer

Fans gaan door het dolle na het zien van spectaculaire 'Cowboy Bebop' trailer

Sommige fans smullen van de beelden, andere denken er net iets anders over.

Volgende maand verschijnt op Netflix de nieuwe sciencefictionserie Cowboy Bebop naar de gelijknamige Japanse anime. Showrunner is André Nemec en de schrijver heet Christopher Yost. Netflix heeft nu de officiële trailer vrijgegeven voor het vermoedelijk eerste seizoen van Cowboy Bebop. Fans reageren wisselend.

De serie laat ons acteur John Cho zien als het personage Spike Spiegel die onderdeel uitmaakt van een groep premiejagers die criminelen binnen het zonnestelsel achtervolgen.

Daniella Pineda speelt het personage Faye Valentine en Mustafa Shakir zien we als Jet Black. In de serie zie je ook rollen van onder meer Mustafa Shakir, Elena Satine en Alex Hassell.

Reacties op de officiële trailer Cowboy Bebop
Vanaf 19 november staan de tien afleveringen van Cowboy Bebop op Netflix. Ga naar Netflix om alvast het handige belletje aan te zetten zodat je vanaf de 19e de serie kunt gaan bingen.

Hieronder reacties van de fans na het zien van de trailer. De een wat positiever dan de ander.













Netflix omschrijft de serie zelf als een spetterende ruimtewestern over drie premiejagers, oftewel 'cowboys', die aan hun verleden proberen te ontkomen. De dodelijke Spike Spiegel (Cho), Jet Black (Shakir) en Faye Valentine (Pineda) lijken totaal niet elkaar, maar vormen een vechtlustig, sarcastisch team dat op zoek gaat naar de gevaarlijkste criminelen in het zonnestelsel, voor de juiste prijs. Maar na de nodige vecht- en scheldpartijen worden ze toch ingehaald door hun verleden.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie 'Cowboy Bebop' krijgt een stijlvolle poster
Series / Posters

Netflix-serie 'Cowboy Bebop' krijgt een stijlvolle poster

Op 19 november gaan we zien of de live-action versie zich kan meten met de beroemde anime-serie.

Meer dan 20 jaar geleden bleek de anime-serie Cowboy Bebop een waar wereldwijd fenomeen. Of dat ook zal gelden voor de live-action versie weten we in november, wanneer deze serie verschijnt op Netflix.

John Cho speelt in de serie de hoofdrol van Spike Spiegel, kapitein van ruimteschip Bebop. Premiejagers worden in de verre toekomst 'cowboys' genoemd en Spike is een van de beste in het universum.

Triple trouble
Hij heeft twee partners die hem vergezellen tijdens zijn missies: Jet Black (Mustafa Shakir) en Faye Valentine (Daniella Pineda). Dat wil echter niet zeggen dat ze altijd even goed met elkaar kunnen opschieten!

Netflix gaf eerder vandaag al een trailer vandaag vrij voor de serie, waarin de dynamiek tussen de drie hoofdpersonages centraal staat. Maar nu is er ook een hele strakke poster voor de ambitieuze serie. Die kun je natuurlijk hieronder bekijken.

De live-action Cowboy Bebop is vanaf 19 november a.s. te streamen via Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Succession' gaat door: HBO bestelt vierde seizoen van de briljante serie
Series / Nieuws

'Succession' gaat door: HBO bestelt vierde seizoen van de briljante serie

HBO heeft nu al besloten om Succession ook een vierde seizoen te geven.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
HBO laat weten dat het Succession/i] een vierde seizoen geeft. Niet dat iemand daarover twijfelde, maar het is mooi om te weten dat het nu ook officieel zo is.

De kijkcijfers van [i]Succession, dat bedacht werd door Jesse Armstrong, waren enorm goed sinds het debuut van het derde seizoen op 17 oktober. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen trok een recordaantal kijkers: 1,4 miljoen op alle HBO-platformen die avond. Dat was de beste première-avond voor welke HBO-serie dan ook sinds HBO Max in mei 2020 gelanceerd werd.

Vierde seizoen
HBO stelt dat de kijkcijfers alleen maar gaan toenemen. Het tweede seizoen van Succession trok gemiddeld vijf miljoen kijkers per aflevering.

In het derde seizoen van Succession zijn de leden van de Roy-familie verzeild geraakt in een keiharde strijd om de controle over Waystar RoyCo, nadat Kendall zijn vader en CEO Logan een figuurlijk mes in z'n rug stap in een poging een coup te plegen. Sindsdien probeert Kendall zijn machtsbasis uit te bouwen, maar lukt dat wel? Dat gaan we merken.

Succession is in Nederland op Ziggo Movies & Series XL te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who'-actrice overwoog langer door te gaan
Series / Nieuws

'Doctor Who'-actrice overwoog langer door te gaan

Jodie Whittaker stopt na 3 seizoenen met Doctor Who, maar wilde eigenlijk verder.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Dit jaar gingen er nogal lang geruchten over een vertrek van Jodie Whittaker als Doctor Who. Het dertiende seizoen zou haar laatste zijn, wat past bij het patroon dat sinds David Tennant gevestigt is in de franchise.

Afgelopen juli werd bevestigd dat Whittaker inderdaad vertrekt. En dat doet ze samen met showrunner Chris Chibnall. De BBC zoekt nu dus naar een nieuwe Doctor en brengt showrunner Russell T. Davies terug.

Even niet
Even was Whittaker niet van plan om op te stappen bij Doctor Who. Dat vertelde ze tijdens een interview met de Radio Times.

"Chris [Chibnall] en ik hebben altijd tegen elkaar gezegd dat we na drie seizoenen samen zouden stoppen. Maar als je dan op dat punt beland bent, is het heel anders. Soms dachten we: houden we ons wel aan dat besluit?" begon Whittaker.

"Een deel van mij zei dat we absoluut door moesten gaan. Maar om fans te geven wat ze verdienen, moet je je tot op zekere hoogte opofferen. Je moet weten wanneer je klaar bent."

Op Halloween begint Whittaker's laatste seizoen van Doctor Who. Dat telt zes afleveringen en heeft de titel Flux gekregen. Volgend jaar krijgt ze nog drie specials en dan is het klaar.

Je kunt de eerste tien seizoenen van Doctor Who streamen op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waar gaat 'Lord of the Rings'-achtige 'The Wheel of Time' nou echt over?
Series / Featured

Waar gaat 'Lord of the Rings'-achtige 'The Wheel of Time' nou echt over?

The Wheel of Time van Prime Video wordt een uiterst ambitieuze serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er zitten geen draken in The Wheel of Time. De personages in de boekenserie van Robert Jordan zullen je niet eens kunnen vertellen wat een draak nou eigenlijk is. En toch zoekt hoofdpersoon Moiraine van Rosamund Pike naar de Dragon Reborn, een reïncarnatie van de grote held uit de Age of Legends.

Moiraine is in de serie een wetenschapper van de Aes Sedai en kan magie gebruiken. Zij zoekt naar mogelijke kandidaten die de Dragon Reborn zouden kunnen zijn en die zoektocht brengt haar naar de dorpelingen in Two Rivers.

Waar gaat The Wheel of Time over?
Voor dorpelingen in The Wheel of Time is de Dragon een machtige magiër die zich bevond onder hen die het naamloze kwaad, genaamd de Dark One, vrij liet in de wereld. Hij zette hem weer vast, wat meteen betekende dat de mannelijke kant van de magische krachten (de One Power) vanaf dat moment verpestte. De originele Dragon draaide door en doodde ook nog eens iedereen om hem heen.

Dat is de uitdaging waar Moiraine mee te maken heeft. Hoe vindt zij namelijk de Dragon Reborn, voordat deze verpest wordt door de magie die aangeraakt is door de Dark One?

In de boeken zie je een hele branche van de Aes Sedai jagen op de 'valse draken', mannen die de magie gebruiken voor eigen gewin. De zoektocht van Moiraine is gericht op het vinden van de echte draak.

Vanaf 19 november is The Wheel of Time te streamen op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hele gave fanposter voor 'Star Wars: Ahsoka'
Series / Posters

Hele gave fanposter voor 'Star Wars: Ahsoka'

Darth Vader schittert op een eerste fanposter voor de serie Star Wars: Ahsoka.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hayden Christensen's Darth Vader is te zien op een fanposter voor de serie Ahsoka. Die Disney+-serie moet volgend jaar, of wellicht pas het jaar daarna, te zien zijn op de streamingdienst.

Centraal staat de heldin van Rosario Dawson, die een belangrijke band met Anakin Skywalker heeft. Zij was namelijk ooit de Padawan van Anakin. Zodoende was het ergens wel in lijn der verwachtingen dat Anakin of Darth Vader te zien zou zijn in deze serie.

Ahsoka-verhaal
Het verhaal van de Ahsoka-serie is niet helemaal bekend. We weten dat voortborduurt wordt op het verhaal van The Mandalorian.

Daarin zien we hoe Ahsoka op zoek is naar de schurk Grand Admiral Thrawn. Die zagen we voor het laatst in de animatieserie Star Wars: Rebels, waarin hij samen met Ezra Bridger verdween.

We weten dankzij de ene aflevering van The Mandalorian waarin Ahsoka te zien is en haar live-action debuut maakt, dat ze op zoek is naar Thrawn.

Bosslogic, een bekend Instagram-kunstenaar, maakte een fanposter van Ahsoka, waarop we zien hoe Christensen terug keert als Anakin, ofwel Darth Vader. Onderin staat de Togruta uit de titel van de serie, met haar lichtzwaarden en zie je wat TIE Fighters voorbij vliegen. Een Star Destroyer komt aan uit de verte.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings'-serie draait om iconisch personage
Series / Nieuws

'Lord of the Rings'-serie draait om iconisch personage

De Lord of the Rings-serie van Amazon zou een rol hebben voor Isildur.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nu de streamingoorlog groter en groter wordt, steken de vechtende partijen honderden miljoenen dollars in prestigieuze series die abonnees aangehaakt moeten houden. Een van de grootste series (hoewel, wellicht de grootste), wordt Lord of the Rings van Amazon.

Veel details over de serie zijn er nog niet, al vertelden schrijvers J.D. Payne en Patrick McKay al eens dat de serie de "schoonheid van het Midden-Aarde in de tweede era" vast moet leggen. Een nieuw gerucht bevestigt nu mogelijk de aanwezigheid van een groot personage.

Lord of the Rings-held
Op Twitter stelt The Fellowship of Fans dat Isildur "een van de hoofdpersonen wordt, vanaf aflevering 3."

Uit de omschrijving van Isildur zou blijken dat hij iemand is "met het gewicht van de wereld op zijn schouders, iemand die voelt als een oude ziel." Hij is een charismatisch mens, maar dus ook iemand die het niet helemaal mee zit.

Als hij te zien zal zijn, dan betekent dit dat de Amazon-serie zich in de laatste jaren van de tweede era afspeelt. Maar die kans lijkt klein, want we zouden juist te zien krijgen hoe de Ring van Sauron gemaakt wordt. Dat is dus juist op een ander moment in de tweede era.

Lord of the Rings is volgend jaar op Amazon te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars' brengt een gehaat personage terug
Series / Nieuws

'Star Wars' brengt een gehaat personage terug

Het personage Snoke zou straks te zien zijn in de serie Star Wars: Andor.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Disney+ werkt aan een prequelserie op de film Rogue One: A Star Wars Story, die draait om Cassian Andor. De prequel zou mogelijk een controversiële Star Wars-slechterik terugbrengen.

De doorgaans zeer betrouwbare site Making Star Wars beweert namelijk dat Andy Serkis in de serie te zien zal zijn. Hij zou volgens hen de rol van Supreme Leader Snoke weer spelen in de Cassian Andor-serie.

Supreme Leader Snoke
Goed, Serkis speelde voor het eerst de rol van Snoke in de film Star Wars: The Force Awakens. Hij werd opgebouwd als de leider van de First Order en de figuur die na drie films verslagen zou moeten worden.

Maar in The Last Jedi werd Snoke vermoord door Kylo Ren en de film daarna bleek hij een marionet van Palpatine te zijn geweest.

Making Star Wars weet niet helemaal zeker of Serkis terug is als Snoke in Cassian Andor. Als dat het geval is, zou dat een verrassing zijn. Cassian Andor speelt zich af voor de oorspronkelijke Star Wars-trilogie.

Voor zover we weten, bevond Snoke zich in een soort slaaptoestand op Exegol, tot Emperor Palpatine om het leven kwam op de tweede Death Star.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.