'Lord of the Rings'-serie draait om iconisch personage

Lord of the Rings-serie draait om bekend personage

De Lord of the Rings-serie van Amazon zou een rol hebben voor Isildur.

Jim Pedd, 27 oktober 2021 om 06:36

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nu de streamingoorlog groter en groter wordt, steken de vechtende partijen honderden miljoenen dollars in prestigieuze series die abonnees aangehaakt moeten houden. Een van de grootste series (hoewel, wellicht de grootste), wordt Lord of the Rings van Amazon.
Veel details over de serie zijn er nog niet, al vertelden schrijvers J.D. Payne en Patrick McKay al eens dat de serie de "schoonheid van het Midden-Aarde in de tweede era" vast moet leggen. Een nieuw gerucht bevestigt nu mogelijk de aanwezigheid van een groot personage.

Lord of the Rings-held
Op Twitter stelt The Fellowship of Fans dat Isildur "een van de hoofdpersonen wordt, vanaf aflevering 3."

Uit de omschrijving van Isildur zou blijken dat hij iemand is "met het gewicht van de wereld op zijn schouders, iemand die voelt als een oude ziel." Hij is een charismatisch mens, maar dus ook iemand die het niet helemaal mee zit.

Als hij te zien zal zijn, dan betekent dit dat de Amazon-serie zich in de laatste jaren van de tweede era afspeelt. Maar die kans lijkt klein, want we zouden juist te zien krijgen hoe de Ring van Sauron gemaakt wordt. Dat is dus juist op een ander moment in de tweede era.

Lord of the Rings is volgend jaar op Amazon te zien.
Bron: Fellowship of Fans

Lees meer over: Lord of the Rings, amazon, Prime Video, Isildur

Populair nieuws