search
'Succession' gaat door: HBO bestelt vierde seizoen van de briljante serie
Series / Nieuws

'Succession' gaat door: HBO bestelt vierde seizoen van de briljante serie

HBO heeft nu al besloten om Succession ook een vierde seizoen te geven.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
HBO laat weten dat het Succession/i] een vierde seizoen geeft. Niet dat iemand daarover twijfelde, maar het is mooi om te weten dat het nu ook officieel zo is.

De kijkcijfers van [i]Succession, dat bedacht werd door Jesse Armstrong, waren enorm goed sinds het debuut van het derde seizoen op 17 oktober. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen trok een recordaantal kijkers: 1,4 miljoen op alle HBO-platformen die avond. Dat was de beste première-avond voor welke HBO-serie dan ook sinds HBO Max in mei 2020 gelanceerd werd.

Vierde seizoen
HBO stelt dat de kijkcijfers alleen maar gaan toenemen. Het tweede seizoen van Succession trok gemiddeld vijf miljoen kijkers per aflevering.

In het derde seizoen van Succession zijn de leden van de Roy-familie verzeild geraakt in een keiharde strijd om de controle over Waystar RoyCo, nadat Kendall zijn vader en CEO Logan een figuurlijk mes in z'n rug stap in een poging een coup te plegen. Sindsdien probeert Kendall zijn machtsbasis uit te bouwen, maar lukt dat wel? Dat gaan we merken.

Succession is in Nederland op Ziggo Movies & Series XL te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen