search
Fans gaan door het dolle na het zien van spectaculaire 'Cowboy Bebop' trailer

Fans gaan door het dolle na het zien van spectaculaire 'Cowboy Bebop' trailer

Sommige fans smullen van de beelden, andere denken er net iets anders over.

Bram de Groot
Volgende maand verschijnt op Netflix de nieuwe sciencefictionserie Cowboy Bebop naar de gelijknamige Japanse anime. Showrunner is André Nemec en de schrijver heet Christopher Yost. Netflix heeft nu de officiële trailer vrijgegeven voor het vermoedelijk eerste seizoen van Cowboy Bebop. Fans reageren wisselend.

De serie laat ons acteur John Cho zien als het personage Spike Spiegel die onderdeel uitmaakt van een groep premiejagers die criminelen binnen het zonnestelsel achtervolgen.

Daniella Pineda speelt het personage Faye Valentine en Mustafa Shakir zien we als Jet Black. In de serie zie je ook rollen van onder meer Mustafa Shakir, Elena Satine en Alex Hassell.

Reacties op de officiële trailer Cowboy Bebop
Vanaf 19 november staan de tien afleveringen van Cowboy Bebop op Netflix. Ga naar Netflix om alvast het handige belletje aan te zetten zodat je vanaf de 19e de serie kunt gaan bingen.

Hieronder reacties van de fans na het zien van de trailer. De een wat positiever dan de ander.

Netflix omschrijft de serie zelf als een spetterende ruimtewestern over drie premiejagers, oftewel 'cowboys', die aan hun verleden proberen te ontkomen. De dodelijke Spike Spiegel (Cho), Jet Black (Shakir) en Faye Valentine (Pineda) lijken totaal niet elkaar, maar vormen een vechtlustig, sarcastisch team dat op zoek gaat naar de gevaarlijkste criminelen in het zonnestelsel, voor de juiste prijs. Maar na de nodige vecht- en scheldpartijen worden ze toch ingehaald door hun verleden.
Aanbevolen artikelen