Superheldenserie 'Val-Zod' met Michael B. Jordan heeft goed nieuws

De serie over de zwarte Superman wordt speciaal voor HBO Max gemaakt.

Zilko Tarici, 27-10-2021 11:56

Het is al een tijdje bekend dat Michael B. Jordan werkt aan een 'zwarte Superman'-project over Val-Zod voor HBO Max, maar het is een tijdje stil geweest rondom de serie. Nu weten we ietsje meer.
Volgens Deadline zijn Darnell Metayer en Josh Peters namelijk ingehuurd als scenaristen voor de serie. Beide heren schreven het script voor de film Transformers: Rise of the Beasts, die in juni 2022 moet verschijnen. Daarnaast werkten ze aan Amazon-productie The Nola, die geregisseerd wordt door Sam Raimi.

Volgens Deadline zou het duo een originele draai willen geven aan de oorsprong van het iconische 'Earth-2' personage. Meer dan dit werd echter niet onthuld.

Wie wordt Val-Zod?
We weten helaas ook nog steeds niet wie Val-Zod zal spelen, maar de kans bestaat nog steeds dat Jordan zelf het pak zal aantrekken.

De Val-Zod serie is slechts een van de projecten waar Jordans productiemaatschappij Outlier Society aan werkt. Ze hebben namelijk een deal gesloten met Amazon Studios, maar werken ook aan titels als Victories Greater Than Death en DC-film Static Shock.

Bron: Comingsoon

Lees meer over: Val Zod, Michael B Jordan, DC, Superman, HBO Max

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in